Spring naar bijdragen

Dinsdag 31 december 2019


Marc

Aanbevolen berichten

16 minuten geleden zei Kohtje:

Goedemorgen allemaal.

Zal even niets zeggen. Geen beetje Jehova's getuige op oudejaarsdag. Dat zal ik jullie besparen. 
Tja, enthousiasme drives me crazy, soms. :blush:

Mij ook hoor. Zal ik het mooie van mediteren nog even over jullie uitstrooien...? Of het zwemmen...?:P de granaatappel bezingen?

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nog even dan. Ik wilde melden dat ik gedronken had. Dat heb ik expres wat bescheiden gemeld, door erbij te vertellen dat ik er mijn twijfels over had. Ik had ook kunnen vertellen dat ik lekker uit mijn dak ben gegaan op een feestje. Wat ook waar was. Of nog weer op een andere manier. De manier waarop ik het nu had geschreven was misschien ook wel een voorzetje om het te interpreteren zoals Kohtje deed. 

Maakt niet uit, zoals Fleurtje als schreef; Soit. Een discussie die voort blijft gaan. En wat prima is. Als het maar met respect gaat en je niet het stempel "zielig" krijgt. 

Granaatappelpitjes, ik ben er nog niet uit of ik die nu wel of niet lekker vind.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

39 minuten geleden zei niks:

Goedemorgen. Straks naar mijn ouders en vanmiddag met mijn vader oliebollen bakken. Het jaar afsluiten! Wat een jaar was het. Kiezen voor mezelf, weg gaan, opnieuw beginnen. Met vallen en opstaan. Werken en tegelijkertijd een opleiding doen. Komend jaar zo door gaan. De 0 houden is nog lastig, maar ik kan het wel. Ik wens jullie een hele goede jaarwisseling toe! Bedankt dat ik me dit jaar bij jullie mocht aansluiten! Als Niks, als mens en zonder mij te veroordelen. 

Ik vind dat je echt vreselijk goed bezig bent geweest dit jaar, niks. Je bent echt op alle fronten een nieuw leven begonnen. Ik wens je het allerbeste toe voor 2020. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen!

Beterschap @bolletje. @niks ja wat een bijzonder jaar voor jou, zo knap hoe je alles hebt aangepakt en op het forum bent, wat een sterke vrouw ben jij.:rose: @lady jane veel plezier in Mokum vandaag. Ik denk dat mijn relatie voorbij is. Vieren ook geen oud en nieuw samen. Ben wel verdrietig maar denk dat het ergste verdriet nog komt. Dat komt bij mij altijd onverwachts als ik er niet op bedacht ben. Ik wil het in ieder geval droog houden ( niet qua tranen maar qua drank;)) oud en nieuw met vriendin en vriend en zijn broer en een heel stel pubers. Zou het liefst heel vroeg naar bed gaan maar dat is ook niet gezellig. Ik ga er wat van maken, misschien eens met zn allen een bordspel doen ofzo voor de verandering.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oudejaarsavond vind ik meestal niet zo veel aan. Je zit maar te wachten tot 12 uur. Ik houd niet van vuurwerk. Ik ga geen alcohol drinken. Heb een feestje maar ga niet. Blijf liever binnen bij de kat. :P Lekker eten in huis halen en Netflixen. Het is al feest genoeg geweest afgelopen week. Morgen met een groep een strandwandeling maken, lekker fris. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik vind het vooral heel onrustig, dat knallen de hele dag. Hond en kat balen want niet naar buiten.  Ik hou het rustig, vier het met zoon, vriendje daarvan en ex, lekker eten,  spelletjes... 3e nuchtere nieuwjaar, beste verandering ooit. En idd vast rosee deze week zei. Verandering gaat in kleine stappen. Je kan niet in 1x op het dal springen, kleine stapjes. Fijn forum, goede jaarwisseling!!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik worstel me altijd door oudjaar heen. Wel feest/geen feest/wel drank/geen drank.

Niet mijn ding.

Dan kies ik voor het heldere opstaan. Dus geen drank. Ook grotere kans dat ik de 12.00 uur haal...

En een feest. Nee. Lekker binnen bij de hond. En een heel klein feestje in mezelf omdat ik tevreden ben over mijn nieuwe gewoonten. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb heel wat te leren dit nieuwe jaar. 

Ik wil leven. Echt doen wat ik wil. Wat mij gelukkig maakt.

Ik wil leren goed om te gaan met mijn energie en deze te geven aan mensen die ik t waard vind. Ik wil niet meer blijven hangen in dat wat me ziek maakt. Onnodig zorgen maken om wat een ander denkt. Wil me niet meer dom voelen omdat ik bepaalde zaken niet begrijp.

Ik wil mijn eigen grootste vijand niet meer zijn.

Eerst uitvinden wat dat is, en dan het haar op de ballen groeien om t na te jagen en te verwezelijken.

Een jaar is niet genoeg vrees ik :huh:

 

bewerkt door fleurtje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, ik heb er ook zin in @knakker. Ik kijk uit naar de opleiding die ik ga doen. Niet omdat ik die MOET doen, maar omdat ik er zin in heb.

En ik kijk uit naar de twee vakanties die ik al geregeld heb. Ik tel altijd echt de nachtjes af. Heel kinderlijk. Mijn voorpret is altijd schier oneindig. Eigenlijk is het meer voorgeniet dan voorpret.

En ik hoop nog zeker 15 kilo te verliezen.

Maar verder begin ik me sinds gisteren ook wat griepig te voelen. Heb gelukkig de granaatappelvoorraad weer aangevuld. Dus ik kom vanavond wel door.

Vanavond eten de kinderen pizza en mijn man en ik een lievelingsrecept van ons: witte bonen en spruiten. Gebakken spruiten met knoflook, grote witte bonen en dan beetje bouillon , even stoven en versie salie erover. Mjam!

En de oliebollen laat ik denk ik. Ivm die kilo's en omdat ik nou eenmaal nergens maar één van kan eten....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Even rustig op bed gaan liggen Sprietje en  je ergens anders op concentreren. Heb je meer medicatie genomen dan mocht??

Ben naar de h. arts geweest en heb een lichte longontsteking. A.B. gekregen en als het goed is, moet het binnenkort over zijn. Bah, wat ben ik een slechte zieke.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...