Spring naar bijdragen

Za 30 nov 2019


bumperjim

Aanbevolen berichten

Ik zou me er niet druk over maken. Ze zijn allemasl gast, dus zonder schrijfrechten, en ik zie helemaal niet een patroon dat lijkt op wat we hadden toen die opschepper ons hier op stang aan het jagen was. 

Ik denk dat er al.of niet per ongeluk wat netbots (automatische robotachtige processen) naar deze site komen. Als het er veel meer worden kan het vertraging opleveren maar vooralsnog merk ik daar niks van. 

Wel goed dat het aangemeld is, dan kunnen de beheerders er naar kijken. Maar nogmaals, ik zou me er niet druk over maken.

bewerkt door Bob
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als je er last van hebt zou ik voor je eigen gemoedsrust gewoon afloggen en vannacht verder wegblijven, want ik verwacht niet dat de beheerders er 's nachts iets aan doen.

Ga iets lezen of iets anders doen wat je tot rust brengt. Mediteren of op zoek gaan naar een spijkermatje op het internet misschien. :)

bewerkt door Bob
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 1-12-2019 om 03:19 zei Myle:

@moderator Kun je meelezen/ actie ondernemen wat betreft vanavond? (vannacht)

Beste Myle en alle forumleden (lezers),

Wij lezen mee en zorgen ervoor dat de spelregels die we met elkaar hebben afgesproken worden nageleefd. Extra aandacht voor ongepast gedrag houden we goed in de gaten. 

M.b.t. het plaatsen van privé-informatie over jezelf of anderen adviseren wij om daar zeer voorzichtig mee te zijn. In sommige gevallen wordt privé-informatie (bv. een foto) door ons verwijderd ter bescherming van het forumlid.

Forumdeelnemers zien wanneer zij ingelogd zijn, hun eigen naam en woonplaats onder hun avatar wordt weergegeven. Dit is echter voor andere forumleden NIET zichtbaar.

Vriendelijke groet,

De Moderator

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...