Spring naar bijdragen

Anonieme meelezer ..


Puma

Aanbevolen berichten

@Smaragd, niet goed. Het moet op , morgen op naar dag 1 .. Bizar gewoon . Sorry @Isabella., wil niet je trigger zijn , super dat je het niet gedaan hebt .. ( Jaloers) 

 

Dank @lady jane niks mooier als de kracht van een kat!!!  @Yana, @Lika, @Ties dank voor jullie woorden ... ik ga me herpakken . 

bewerkt door Puma
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Puma, je bent mijn trigger niet hoor!

Waar ik gisteren getriggert werd  is dit vandaag andersom; geïnspireerd.

Ik las net op een oud draadje Lets heel moois!

Gestopten zijn mensen die niet meer in de verleiding van de verslaving trappen.

Alcohol is een no go area voor hen.

Het zou toch heel erg mooi zijn als dit ook voor ons in het verschiet ligt?

En het mooie is dat dit kan.

Je hebt het nu toch wel weer gezien?! Nou ja vandaag nog dan...

Kom op joh, je voelt als een zusje en die wil ik ook mee op deze reis:rolleyes:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Een week verder , en niks meer gehad .Trots!  Ik kan het dus wel ., maar de drive het vasthouden .. zeker nu met kerst :( ., oud en nieuw heb ik niet veel mee, dat gaat me zeker lukken. 
 

2020 wordt mijn jaar! Gele bolletjes VS oranje .
 

 

bewerkt door Puma
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je hebt je herpakt. Dat is al iets om trots op te mogen zijn. Als ik je lees denk ik dat je het echt wel gaat lukken. Met vallen en opstaan. Dat mag. Maar dat opstaan doe je. Daar gaat het om. 

Oh en kerst is gewoon 2 dagen per jaar waarop er blijkbaar veel gedronken zou moeten worden. Is -logisch en gezellig en allemaal andere flutredenen-. Misschien helpt het je om ernaar te kijken als: Ik ben hier voorbij, klaar mee. En ik neem bijvoorbeeld een extra lekker dessert, want hé, die calorieën waren anders ruimschoots de pan uit gerezen met alcohol. Gun jezelf iets lekkers :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank @Smaragd & @Myle voor jullie reactie .
Het is en blijft een strijd ., maar mijn gele bolletjes nemen de overhand op mijn kalender .,, dus ik ben er enorm mee bezig . Dat is al heel wat voor mij ., niet klakkeloos iedere dag een fles of 2 open trekken ...

Fijne kerstdagen voor iedereen hier ....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank je @Smaragd. Ok ., dan heb jij het makkelijker.,!  Ik ben eerlijk , ik weet het niet ! Liever niet ., maar ik ken mezelf . De dagen dat ik nu een geel bolletje heb op de kalender nemen de overhand . Daar ben ik trots op .,, begrijp je . Dus die paar dagen .. mag ik dit hier wel schrijven ... ik wil niemand aanzetten tot ..:( .

zojuist bewerkt door Puma
bewerkt door Puma
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Smaragd., ik ben eerlijk , ik weet het niet ! Liever niet ., maar ik ken mezelf . De dagen dat ik nu een geel bolletje heb op de kalender nemen de overhand . Daar ben ik trots op .,, begrijp je . Dus die paar dagen .. mag ik dit hier wel schrijven ... ik wil niemand aanzetten tot ..:( .

bewerkt door Puma
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ach weet je het kan lukken en dan weer mislukken en dan weer lukken... zoals de kerst bij jou :) Je moet jezelf nooit opgeven. Het is gelukt, perfekt. Vervolgens val je terug, OK helaas maar dan weer op het juiste spoor en de eerste niet nemen. Zie jezelf niet als een probleemgeval. Het is een drug. Het is lastig ervan af te raken. Maar het kan. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik lees net je draadje door en herken veel van mijn eigen gevecht tegen de alcohol Puma. Wat een gedoe hè, van de drank af komen. Bah. Drinken en weer stoppen. Het zit continu in je gedachten. Kost een bak energie. Maar wat BJ ook al zegt, blijf stoppen! Houd vol, vooral na een uitglijder. Gewoon de draad weer oppakken en dóór:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...