Spring naar bijdragen

Woensdag 20 november.


Lika

Aanbevolen berichten

19 minuten geleden zei Bor:

Drinken is niet gepast nu. Ook niet een beetje/ gecontroleerd.

Als ik het zou doen doe ik het nu om gevoelens te dempen of juist om ze sterker te maken. Dat wil ik niet ( meer).

Dat is inderdaad een heel goede reden. @Bor wordt nog wijs op haar oude dag :D

T lukt je best! 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben weer terug van vakantie overigens, het was gewéldig! Met z'n 8- en weg, mijn eigen gezinnetje, wat fantastisch!  Gisteravond thuis gekomen en vanmorgen weer om half zes op en om 7 uur op mijn werk. Ben wel moe nu, heeeeeeel moe, maar wát een cadeautje dit!  :heart:. Zo fijn met de hele club weg! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dochter zag haar vader twee dagen geleden toen ze op uitstap was met de hogeschool. Ze keken elkaar aan maar ze dacht dat hij haar niet herkende omdat hij niets zei. Normaal loopt ie, als ie gedronken heeft, haar naam te kelen. Ik zei haar dat ie haar waarschijnlijk wel herkende maar misschien niet dadelijk iets wou zeggen omdat ze in groep was.

En hoezeehoezaaa hij belde me net drie keer achter elkaar op. Ik neem niet op. De laatste keer dat ie belde is al een hele tijd geleden. Heb hem toen gezegd dat ie me niet meer moest bellen en de telefoon opgelegd. Maar goed ook want heb geen behoefte meer aan t dronken gezeik. 18j ongeveer ondertussen hetzelfde verhaal. 

Er zei me ooit iemand jaren geleden op het forum dat zij nooit haar rug zou keren naar een alcoholist. Ik veronderstel dat dat was omdat ze hoopte dat men zoiets ook nooit bij haar zouden doen.

Nu ik kan je zeggen..t is niet omdat je een alcoholist bent, je ook weet hoe t voelt om met een alcoholist om te gaan.

Alcoholisten, die gebruiken, zijn de meest egocentrische mensen ever. De vader van mijn dochter staat bovenaan dat lijstje. Een heel aardig iemand altijd geweest. Maar heel op zichzelf gericht. Veel zelfmedelijden blabla.

En ik kan je op een schaaltje geven dat indien je lang genoeg gebruikt en teert, je daar eindigt waar niemand die dicht bij je staat nog wat van je wilt. Want het is onmogelijk om toe te kijken hoe iemand zichzelf en de rest heeft opgegeven.

De telefoontjes maken me boos.

 

bewerkt door fleurtje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...