Spring naar bijdragen

Woensdag 13 november


Ties

Aanbevolen berichten

Pasta, het meel is gemaakt van kikkererwten en courgette, champignons, paprika ui en vegaspekjes. En wat room en kaas.

Vandaag een nuttige cursusdag gehad die me aan het denken heeft gezet. In mijn drinkperiode zou ik daar een paar glazen wijn bij kunnen gebruiken, dat overpeinzen. Nu ga  ik gewoon op de bank een beetje appen met een vriendin denk ik. Spelletje doen.

Ben blij dat ik zonder partner en kinderen ben en het huis voor mezelf. Ik heb genoeg met mezelf te stellen <_< hoewel alles ook weer zo zijn voor- en nadelen heeft natuurlijk... 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jeetjemina ik ben compleet in de war.

Uitvallen is een stuk gemakkelijker dan terug opstarten. Blijkbaar had ik een deel misbegrepen en moet ik nog ander papierwerk in orde brengen.

Twee dagen in de week werken en drie dagen verlof nemen valt natuurlijk niet onder progressieve werkhervatting en eindigt dan ook wanneer t verlof op is. Dus miss niet de meest wijze keuze . Anderzijds wel financieel aantrekkelijker.

Nu wisten ze me te vertellen dat bij progressieve werkhervatting je ook verlof mag nemen. Op die manier zouden de inkomsten iets hoger liggen dan nu maar nog steeds minder dan in bovenstaand scenario. Dit kan verlengd worden tot zes mnd.

Morgen maar es horen wat de psycholoog denkt

 

bewerkt door fleurtje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 uur geleden zei Adri02:

Klopt Pelle, ik wilde alleen maar zeggen dat het verhaal van de 17-jarige dochter niet per se een objectieve weergave van de gang van zaken hoeft te zijn, maar ook manipulatief kan zijn ingezet. Ze zal daarbij zeker niet de eerste geweest zijn.

Zeker,  daar ben ik me ook zeer van bewust,  heb zelf ook regelmatig kleine en grotere discussies net de oudste en dan is het net of je in een achtbaan zit. En dan is het wel handig als je niet gedronken hebt. Omdat dit vaker gebeurde en hij dan vervelend op de kinderen reageert, en dit zelf ook besefte hadden we afgesproken dat hij niet meer zou drinken als ze bij hem zijn. Niks. En als hij een feestje ofzo heeft kunnen ze bij mij zijn. Hij ziet dit zelf ook zo, ook dat dit echt schadelijk is. Verder doen we alles in overleg en kunnen de kinderen ons niet tegen elkaar uitspelen. Het verhaal is ook niet alleen van de kinderen maar ook van hemzelf. En ik zeg ook niet dat zij gelijk heeft of redelijk was, maar daar gaat het niet om.

bewerkt door IJsvogel
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dagpact geslaagd

Lika, lekker slapen, dan ziet morgen er alles weer anders uit :)

Spirit,

Wat moet ik zeggen, moet soms wel een beetje om je lachen

Misschien eens op een datingsite kijken en de bassist toch maar uit hè hoofd zetten ;)

Lieve mensen,

Ik ga ook slapen

Welterusten allemaal

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...