Spring naar bijdragen

Za 9 nov 2019


bumperjim

Aanbevolen berichten

En toen was het 5 uur. Jeah zo kom ik nergens. Ik heb nog drank in huis, dat gaat nu dus op. Brengt me ook weer nergens. Hoe waardeloos kan een mens zich voelen. Is retorisch. 

Morgen maar geen alcohol in huis halen lijkt me een goed plan. Ik wil stoppen dus waarom dan dit, deze nacht bijvoorbeeld. Zucht. letterlijk en figuurlijk. Het vooruitzicht op detox aankomende dinsdag is ook wel misschien een beetje een ding. Ik heb veel gesloten opnames meegemaakt maar nog nooit hiervoor. En eigenlijk ben ik hartstikke bang voor alles wat ik tegen kan komen. Vooral voor de waarheid/realiteit. Hoe ga ik daar nou mee om?? Ik geloof niet dat dat in een week te leren valt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voor wat het nog waard is heb ik wel weggegooid wat er nog was nadat ik mijn eerdere bericht plaatste. Ik vond dat het toch gewoon niet kon. Nu alweer halfachtig 'spijt'. Ik word gewoon compleet gek van mijn onderhandelingen. Hoewel er niks te onderhandelen is! Ik weet dat het niet nodig is want nee is niets vanaf nu. En daar wil Ik bij blijven. 

bewerkt door Myle
woord
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 9-11-2019 om 19:53 zei Spud:

Oké Yvonne van de plaatjes van koffie en thee en cola op de dagdraad. Heel raar om je specifieke zonnetje weer te zien en jou ook! Maar wel blij mee! :D

Mij is gezegd dat je overleden was en was niet fijn te horen maar je past je aan. En nu blijk je springlevend! Kei super! Ik neem de slechte breefing niemand kwalijk. Fijn dat ik je weer gelezen heb.:heart:

@Spud, ik zou toch wel heel graag willen weten van wie jij hebt gehoord dat ik overleden ben, want dit vind ik heel heel vreemd. 

 

21 uur geleden zei fleurtje:

Ze is ondertussen stokoud maar nog niet dood :)

Hahaha, wat ben je af en toe toch ook een draak... maar inderdaad, ik had jouw moeder kunnen zijn gup. :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...