Spring naar bijdragen

Vr 8 nov 2019


bumperjim

Aanbevolen berichten

Ik ben een heel eind gaan fietsen. Proberen te ontladen op die manier. Viel redelijk mee tot mijn ex en ik elkaar op de fiets kruisten. De ex die tien jaar geleden mijn hart uit mijn borstkast scheurde, er op spuwde, in stukjes sneed en aan de ratten voerde.

Spijtig genoeg reed ie niet in de beek. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hé Myle bedankt! :D

Effe open dromen hè op zijn Spuds! (onzin dus en niet realiseerbaar ;) maar dromen mag en houd je op de route:P) En ja lachen mag!!! :D

Als ik nu net zo goed in het echte gokspelletje zou zijn als in het gokken van het geslacht van de katten die ik vang dan zou ik 1 of 2x per maand naar een casino kunnen gaan om daar mijn leefloon te verdienen. En dan zou ik voor de rest gewoon lekker kunnen doen wat ik graag doe. Maar feit is ik ben super slecht in gokken als het over geld gaat dat verlies ik altijd! LOL

Nu heb ik nog een ander spontaan idee als ik nu een rijke dierenvriend(in) vindt die volledig staat achter wat ik doe en me zou willen sponsoren met maandelijks ongeveer 900 € leefloon kom ik er ook wel! Maar tot op heden heb ik die nog niet gevonden. Wel ooit eens een dronken iemand gesproken op een feestje die zei dat hij heel rijk was en van poezen hield maar na er dieper op in gegaan te zijn bleek het toch over andere poezen te gaan dan dat ik het over had.:P En aangezien ik die avond niet met hem meegegaan ben heb ik ook niet kunnen checken of hij het nu meende of werkelijk dronken praat was. Neem aan het laatste maar toen is dat zaadje van een sponsor (om maar effe duidelijk te maken over welk zaadje ik het heb in dit verhaal ;)) wel een beetje in mijn hoop en fantasie gekropen.

We zien wel! Deze week ben ik eigenlijk al onverwachts gesponsord, door donaties en voer en spullen wat ik gekregen heb. Dus de benzine is weer gedekt en mijn katten hebben genoeg eten om deze maand door te komen. Meer hoeft dat eigenlijk niet te zijn want komende week krijg ik nog wat salaris van afgelopen maand waarvan ik de rekeningen kan betalen en ik heb nog een hele verzameling mensen blikvoer uit de tijd dat er een crisis was. Dus omkomen van de honger zal ik niet doen.

En vandaag weer begonnen aan mijn werkweek met een goed gevoel over wat ik afgelopen week weer heb mogen en kunnen doen. En aangezien het in een vakantiepark is nog steeds best relaxed eigenlijk. De sfeer is daar gewoon goed.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Onderweg naar de fiets verkoop verlies ik mijn ov chipkaart. Ironisch want ik ben zonder fiets afhankelijk van het ov. 
Gelukkig kon ik snel een nieuwe aanvragen. 

Fiets verkoop is heel goed gegaan, meneer is blij met de fiets en ik met het geld. Nu kan ik mn hypotheek betalen en wat leuks kopen. Ik ben uit de zorgen. 
Onderweg naar huis wat boodschappen gedaan bij de ecoshop. Heerlijk weer bewust eten. 

Nu hopelijk even geen pech rampen meer. Ik heb mn portie wel gehad. 
Eerst alles laten bezinken en goed uitrusten. 
Daarna hopelijk mn focus op leuke klusjes in mijn huis en mn bedrijfje opbouwen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Had vandaag voor het eerst sinds een tijd weer een paniek/angst aanval met hyperventilatie etc erbij. Wat een verschrikking. Duurde wel een uur. Nu is het weg en over. Dus dat was het gewoon. Kan heel hypochondrisch dan worden. Denk aan een tia/hersenbloeding/hartinfarct etc. Kreeg mijn moeder ook op haar 46e(anurysma in de hersenen) blijft dan altijd in mijn gedachten. Zag ook heel wazig/duizelig/knallende hoofdpijn/band om mijn hoofd. Wil dan van mezelf wegrennen, doe ik ook letterlijk dan, lopen en blijven lopen. Dat helpt natuurlijk niet. Uiteindelijk mijn ademhaling onder controle kunnen krijgen. Altijd een teken dat ik teveel doe, te weinig rust etc. Daar maar wat opletten gaan dan.

@fleurtje :heart:

@CoconutWoman fijn dat het met die fiets gelukt is!!! En echt balen van die ov-chipkaart. Dat heb jij weer. Hoop dat je toch een leuke dag hebt morgen. Als ik vrij was geweest had ik best langs willen komen maar heb 5 avonddiensten en daarna gelukkig wat meer vrij. Nog even doorzetten met dit rooster deze maand. Wil je graag weer een keer zien. Je hebt het lastig maar je slaat je er maar wel mooi doorheen, heb er erg veel respect voor!

Fijne avond allemaal.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 uur geleden zei Lonster:

Bram Bakker is een aardige betweter, die zich heel keurig op de achtergrond houdt hier. Het mooist vind ik dat Marnix vertelt dat hij er klaar mee is. Met het roken, drinken, blowen. Hij wil zichzelf niet meer verdoven en ziet de aantrekkelijkheid van de middelen niet meer. Zet een liter bier neer en het doet me niks, zegt ie. Anderen mogen doen wat ze willen, voor mij hoeft het niet. 

Ik vond het ook ontzettend interessant. Zou zijn boeken ook wel willen lezen. Zeker omdat hij prachtig schrijft. Ja, ik ben wel fan van hem. Zou ook wel coaching van hem willen. 

 

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 uur geleden zei Bor:

Ja, dit! Dit bedoel ik dus.Zegt Marnix ook he.

Ik zeg nooit zoveel, al zou je dat hier op het frum niet zeggen maar in RL ben ik vrij onzichtbaar, of máák ik me vrij onzichtbaar. De boventoon zie je mij never nooit voeren. Ik kijk en luister voornamelijk maar intussen laat ik alles keurig op rolletjes lopen, doe wat ik moet doen.

Tijdens mijn opname was ik ook onzichtbaar aanwezig. Wel was ik druk met mensen en de gang van zaken observeren, die info onthield ik.
Wanneer er eens iets was en er vragen/ problemen opgeroepen werden om iets en ik gaf een kort en direct antwoord dan kreeg ik nog nét geen applaus maar ze vonden het gewéldig idd. En ik dacht dan alleen maar Jee zijn jullie nou zo dom of ben ik zo slim, en intussen ergerde ik me dood aan hun of lachte hun soms hoofdschuddend uit te dom doen, achter hun rug om. Stelletje sufferds op een hoopje vond ik het. Zo liep ik ook met geheimen rond, ik wist precies wie gebruikte en ik wist ook dat er GHB onder de plafondplaten verstopt lag bijvoorbeeld, had ik al lang gezien. Maar ik hield m"n mond wel, ook onder groepsdruk, zo slim was ik wel.

Tot op de dag vandaag heb ik daar nooit verslaving(-sgedrag) aan gerelateerd. Of dat ik me niet liet helpen ofzo..dat ze dat dan niet opmerkten in die 5 maanden ik daar zat want blijkbaar is het toch een bepaald soort gedrag/ houding(?)....maar idd ik heb er voor mezelf weinig aan gehad die opname.

Zou het er ook mee te maken kunnen hebben, waar je wordt opgenomen? Ik kan me voorstellen dat er verschil zit in visie en behandeling. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 minuten geleden zei Smaragd:

En @bumperjim weer veilig terug, dat geeft mij altijd een fijn gevoel. Moest zo lachen, dat hij op dat vliegveld zou moeten slapen(de suggestie). Nee hoor ws gewoon een hele dure suite en gelijk heeft hij!!!

Ik neem de voice op, te druk voor mij nu. Ga meditatie oefeningen doen op bed.

Ech nie. In zo'n geval slaap ik in het goedkoopste hok wat ik kan vinden. Ik zat de hele week al gedwongen in een suite in het Hilton, maar daar word ik niet heel blij van of zo, van zo'n onpersoonlijk hotel. En als ik privé weg ben dan geef ik geen cent te veel uit aan onderkomen, ik heb daar geen geld voor over en heb toch mn ogen dicht. Straks gaan we een weekend naar Parijs, zitten we met zn vieren in een airbnb van 55 euro/nacht, goedkoper bestaat niet :) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

19 minuten geleden zei bumperjim:

Ech nie. In zo'n geval slaap ik in het goedkoopste hok wat ik kan vinden. 

Weet ik/althans dat had ik ook wel zo ingeschat.

Vergeet nooit de opmerking van jou, ik slaap als een pop waar ze mij ook neerleggen. Ik kon toen heel slecht(niet) slapen, kan het mij nog zo goed heugen haha. Ik kon je wel wat aandoen toen maar ook blij/fijn voor jou natuurlijk. Zag het ook zo voor mij :D KILL

Nu echt afsluiten en leuk dat jullie naar Parijs gaan, met zijn 4en. Top hoor en dat zijn de leukste overnachtingen idd. 

Fijn dat je er weer bent. Geeft mij een veilig gevoel, weet niet waarom.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zou wel even een luxe suite willen huren nabij een vliegveld. In plaats daarvan heb ik vanavond een gesprek gehad met mijn ex. Ze was begripvol terwijl ik misschien liever had dat ze me afwees. Ze was in plaats daarvan blij dat ik eerlijk en oprecht was. Ze wist het allemaal wel. Wat voelt het nu onwennig. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik meld me bij deze, na een kroegbezoek en etentje met goede vrienden, succesvol af voor het dagpact! Op naar dag 10 morgen! Het kost me eigenlijk verbazingwekkend weinig moeite, alleen die benzo afbouw en het slapen blijft een ding... Nu ervaar ik het in ieder geval zonder een andere verdover in mijn lichaam. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Van buiten lijkt zo'n hotel altijd geweldig en soms staat een Ferrari voor de deur geparkeerd. Als je dan goed kijkt isnhet meestal een huurferrari en die staat daar alleen maar om interessant te doen. 

Een suite in het Hilton is vooral groot en comfortabel maar niet leuk gedesigned of zo. Er kan geen raam open (24e verdieping...) en in de kamer staat dan de airco aan en tegelijkertijd in de badkamer de verwarming. De minibar is zo duur dat je craving meteen over is en ik zag nu voor het eerst ook een pakje condooms bij de minibar. Dat vind ik dan wel tekenend voor het morele niveau van de gemiddelde suite gast. Daar krijg ik meteen een Trump gevoel bij, snap je, en dan heb ik het alweer gehad daar. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...