Spring naar bijdragen

Dinsdag 22 oktober 2019


Lika

Aanbevolen berichten

Ik weet niet wat ik tegen Myle zou willen zeggen. Geven aan de begeleiding, dat is een goede. Maar dat zou ik denk ik zelf ook niet doen. Ze was een half uur geleden online, inmiddels zal ze ingeschonken hebben. 

Probeer het een beetje redelijk te houden, ophouden na een paar glazen. Zou dat lukken @Myle

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Myle:

Ik heb een fles wodka in huis. En ik wil drinken. Help? ofzo. Sorry ik zou het melden. Kan iemand me eraf houden? 

Je meldt dat je een fles wodka in huis hebt in hetzelfde bericht dat je meldt dat je wilt drinken. Ik denk dat het in dat geval zo goed als
onmogelijk is dat iemand je er van af houdt. Je hebt je besluit al genomen en je voorbereidingen getroffen.
De kans van slagen wordt groter als je meld dat je wilt drinken vóórdat je wodka in huis haalt. Misschien kan iemand je er dan nog toe
brengen om dat spul helemaal niet te kopen. Maar nu heb je je voorraad al met het doel deze soldaat te maken in huis, m.a.w. je bent er
helemaal klaar voor. Hier melden doe je dan eigenlijk alleen nog maar omdat je nu eenmaal beloofd had om dat (wát eigenlijk??) hier te melden.


 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En dan vraag je wat moet ik, doe iets, krijg je iets van 10 keer te horen gooi het weg, en wat doe je je zuipt 4 glazen op. 

Zit iedereen voor de kat zn geslachtsdelen naar je te schrijven hier. 

En met al die wijsheid naar alles en iedereen hoe is het nou in godsnaam mogelijk dat je weer een fles wodka in huis hebt. Wat gaat er eigenlijk door je heen als je die koopt? 

DAT zou je hier moeten melden, ik heb zin om een fles wodka te kopen, wat moet ik doen. Nou, niet kopen. Wist je ook wel. Begin daar dan mee om geen alcohol in te slaan. 

Maar goed er ontgaat mij ongetwijfeld een hoop psychiatrische ellende die eea misschien kan verklaren. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

De volgende keer als je weer onschuldig over schnitzel en sperciebonen begint dan weten we dat er een fles wodka te wachten staat die je vergeet te vermelden.

Hopelijk is iemand dan zo lucide om direkt in te grijpen. Misschien jij zelf wel :ph34r:

Man man wat een muppetshow. 

Ik meld mij plaatsvervangend droog af. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja Jane, ik weet het. Het is meer een heel graag willen dan dat ik een definitief besluit heb genomen. Hoewel ik rationeel heel goed weet wat dit me opbrengt. (of eigenlijk dus niet). 

Ik ben hier open over zowat alles. Sowieso over wanneer ik heb gedronken. En ik doe mijn best om van te voren het te melden. Het zal niet de eerste keer zijn dat jij (jullie) me hebben aangespoord een fles weg te gooien. Dat ging vanavond niet en dat spijt me eigenlijk. Naar jullie maar vooral naar mezelf. 

Morgen wil ik opnieuw beginnen. Voor mij geldt eigenlijk dat elke dag niet gedronken een overwinning is. Dat is voor nu. Ik weet niet hoe dat is over een maand of over een jaar bijvoorbeeld. Maar alles is beter dan elke dag. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je hoeft ons geen beloftes te doen, hoor Myle. Het is jouw eigen zaak. Maar maak eens een afspraak met jezelf, ga die belofte eens met jezelf aan, dat zal eerder helpend zijn. Enne...de kritische opmerkingen zijn ook liefdevol bedoeld, hoor ;).

Ik hoop inderdaad dat je straks gaat slapen en hier vannacht niet meer komt. Nogmaals, dit forum is het echte leven niet. :moon::moon::moon: 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...