Spring naar bijdragen

Maandag 14 oktober 2019


Myle

Aanbevolen berichten

Goedemorgen

Het is nog vroeg, en ik kom er net achter dat mijn koffiepads op zijn. Weet iemand in welke thee de meeste cafeïne zit?:unsure:

De ochtend begint goed hoor. Weer niks geslapen. Ik sleur mezelf maar weer de douche in. Misschien dat ik daarna wel koffie ga bietsen bij de begeleiding. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

uit de douche en mezelf insmeren met cremepjes enzo heb ik toch altijd wel het idee: Wauw ik zorg voor mezelf. Is dat te optimistisch? (Ondanks dat ik zombie achtig ben en 4 etmalen niet heb geslapen )

bewerkt door Myle
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Denk ineens aan een kamp-begeleider die destijds 24 was. Ze smeerde zich in met allerlei anti age poeder en zalf. Om maar te voorkomen dat ze "oud" werd. zei ze. Wij waren toen een jaar of 12/13 en lachten haar uit. Nu ben ik zelf wat ouder dan haar toen en snap ik haar. Haha.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

15 minuten geleden zei bumperjim:

Jonger willen zijn dan je bent, daar word je niet gelukkig van. Pluk de dag van vandaag, niet die van 10 jaar geleden. 

Als ik tien jaar jonger was, toen had ik nog net de drank niet ontdekt. En kreeg ik het ook niet legaal mee. Dus misschien wil ik wel terug naar die tijd. Alcohol betreft. Voor de rest, nee laat maar. Dan ben ik eigenlijk vooral blij dat ik voorbij al die jaren ben. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Inmiddels gezwommen en zalfje gesmeerd. Doe ik pas sinds kort.... ben bijna 50. Maar als ik eerder begonnen was met smeren had ik er vast niet anders uit gezien:-) Misschien wel als ik niet gerookt en gedronken had en wat.meer lichaamsbeweging eerder in mijn leven had gestopt.

Maar ik ben prima tevreden  hoe het nu is.

Op de fiets en naar de zaak!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen

Vind het heftig voor je dat je niet slaapt @Myle je moet toch inmiddels doodmoe zijn. Hoop dat je vandaag nog wat rust kan pakken. Hier alweer uitgescholden door jongste zoon omdat ik hem zijn Engels niet goed overhoor (als hij een fout maakt en ik corrigeer hem is dat niet de bedoeling) Wel een oke weekend gehad met leuke afspraken. Vandaag werken, naar mondhygienist en afspraak op school over gedrag zoon:blush: wegens aanvaring met ander kind. Kortom normale dag vandaag:D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb ook geen moeite met de rimpels. Al heb ik wel weer verzorgingsproducten gekocht, jaren geen aandacht aan besteed en nu is het weer heerlijk om die tijd voor jezelf te nemen. Waar ik wel moeite mee heb is dat mijn benen stijf en pijnlijk zijn. Vooral na even zitten en dan in de benen komen. Ik moet dan echt even opgang komen en dan gaat het weer. Zal het de leeftijd zijn of toch bij de spataders wegkomen? Ik hik er een beetje tegenaan om de huisarts hiervoor te bezoeken. Wat als ze voorstelt iets aan de spataders te doen, hoe en wat is de beste optie?

Goedemorgen trouwens! Heerlijk weertje vandaag.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

46 minuten geleden zei Bor:

Ik vind rimpeltjes en dingetjes veel aantrekkelijker dan zo"n opgelapte barbie.

Zeker als er ook nog een gepimpte neus en opgebooste lippen aanzitten, dat is voor mij echt het meest onaantrekkelijk wat er is. Ga ik gewoon van over mn nek, ik kan het niet eens aanzien. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gedag allemaal.

Het enige dat ik smeer zijn m'n boterhammetjes en piepende scharnieren. De eerste omdat ik 't lekker vind, de tweede omdat ik er niet tegen kan.
Ik ben trouwens vóór rimpels.
En cupmaat zegt me niets meer sinds ik niet meer drink. Toen ik nog dronk kon m'n cup niet groot genoeg zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 minuten geleden zei Bor:

Dit vind ik ook zo geniaal!

Goedemorgen @Waldorff

We hadden jaren geleden een collega waarover we dat soort twijfels hadden. Een Libanese, en daar is het kennelijk gebruikelijk. Maar hoe krijg je zo'n mens met een smoes op haar rug in een kantoor context zonder dat het louche overkomt? Is nooit gelukt, we hebben het nooit geweten :D 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...