Spring naar bijdragen

Woensdag 2 oktober 2019


nancy

Aanbevolen berichten

Jij ook een fijne avond.:rose: Heel fijn, lezen. Zonder drank zweven die lettertjes toch een stuk minder voor je ogen. Ik heb inmiddels vrijwel mijn hele boekenkast uit (op enkele stomme boeken na) dus ga een serie of film uitzoeken op Netflix (als ik er een kan vinden die ik nog niet heb gezien).

Toitoitoi :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Sandro De boeken die ik heb staan zijn over het algemeen de boeken die ik waardevol vind. Of tenminste waar ik graag een serie van wil hebben. Of juist maar 1, omdat het zo goed is. Ik ben ergens een saaie boekenwurm. De boeken die ik niet heb gelezen zijn me dan ook vaak geleend of komen aanwaaien. Die hebben mijn interesse vaak niet, op een enkeling na. Maar onzinnige (of beter gezegd: betekenisloze) boeken bestaan. Mijn kast is inmiddels doorgezakt van boeken die ik wel de moeite waard vind. Een voorbeeld is de Stieg Larsson reeks. Of die van Dan Brown.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik weet niet of het een bestaand woord is @Maverick, het is een soort afgeleide van vanalles. Wil hier niet vloeken enzo <_<.

@Smaragd Ik heb niks in huis. Random reader kapot slaan klinkt heel goed en tegelijk alsof ik dan nu alle mogelijkheden blokkeer. Nouja. Ik blokkeer uiteindelijk alleen mezelf. argh. Ik moet toch wel de knoop doorhakken. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je moet het zelf weten, misschien heb je net als ik wel meerdere random readers in huis. Dan heeft het ook geen zin. 

Jij gaat hetzelf bepalen, zo hoort het ook he. Hebben we afgesproken.

Ik ga niet drinken, wil even een paar maanden nuchter zijn, een hel. Maar wat moet dat moet. Je bent echt niet de enige.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En ik snap echt dat niet kunnen slapen een grote trigger is. Daar moet je iets op vinden. Heb melatonine gekregen, geweldig maar niet heus. Maar geef het wel een kans. Je hebt rustgevers, neem er dan een paar in zoals voorgeschreven. En dan lekker netflix met je katje bij je.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben nog steeds vastbesloten @Smaragd. Ik drink niet vandaag. Met al mijn random readers (Ik heb er maar 1 die ik kan vinden) en contant geld wat ik weet te liggen etc. Het gaat niet gebeuren. Ik heb een reep 85%pure chocola waar ik af en toe een blokje vanaf breek. En ik voel me er niet eens schuldig over. Geen reden om het weer uit te braken. Lief zijn voor mezelf is even beter. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat is ons pact voor nu, geen drank, deze nacht, Morgen zien we het weer. Lekker chocola, gewoon doen.

En desnoods hier tikken komende nacht, snap je zo goed.Deed ik afgelopen nacht ook. Bijna zelf 3 nachten niet geslapen, maakt ook labiel. Snap dat heel goed. Drank is niet de oplossing, we slapen er niet eens door uiteindelijk. Neem die pillen nu maar in

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Interessant  @Cleo66 hoe sommige soms kunnen reageren, ik kreeg onlangs van mij eigen broer te horen dat ie mij er niet gezelliger op vond geworden, dat ik stiller saaier en minder vrolijk overkom. 

Ik heb hem gezegd dat zijn waarneming waarschijnlijk wel klopt maar dat hij nu iemand ziet die veel meer zichzelf is, rustiger en met meer zelfvertrouwen, saaier misschien maar het bevalt mij blijkbaar beter dan dat het hem doet.

Wees maar trots op jouw verandering, als het jou bevalt moet een ander er maar aan wennen, zo simpel is het.

Sterkte morgen met je bezoek :rose:

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou zeg Cleo, die vriendin snapt er niks van helaas. Ik ben zo blij dat je niet gedronken hebt, echt sterk! En zo fijn dat je morgen geen kater hebt en er helemaal kunt zijn voor je schoonzus en vriendin. Je hoeft niks hoor morgen, je hoeft het niet goed te maken voor ze, dat kun je ook niet. Maar je kan er zijn en luisteren en je armen om ze heen slaan. Wees gewoon je eigen, warme zelf, dat is meer dan genoeg.

Trots op je :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Snap ik @Cleo66 zo eng is deze verslaving dus ook. Wil echt een paar maanden niet drinken, dan maar niet slapen, uiteindelijk gaat het wel lukken. Overgave, moet en ik wil het ook. Dit is niks zo. 1 keer 4 bier hakt er zo in dat ik dagen later nog last ervan heb. Dat is niet goed.

Sterkte morgen bij je vriendin, erg heftig allemaal.

Lieve @Myle hou je goed. Ik moet echt gaan afsluiten nu, alles blijft in mijn hoofd hangen en dan slaap ik natuurlijk helemaal niet.

Lees je/jullie morgen.

Ga even zen worden.

Welterusten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...