Spring naar bijdragen

Zondag 22 september 2019


Yvonne

Aanbevolen berichten

6 uur geleden zei knakker:

Ja, zo'n meeting geeft wel een boost aan mijn volksgezondheid, merk ik. Eigenlijk zouden we elke dag even ergens kort een meeting moeten organiseren, gewoon om de moed erin te houden. Maar dat is wel ietwat bewerkelijk. Anderzijds: jullie zijn altijd hier. Hey :)

Ja, @knakker, Nancy haalde het ook al aan.. ik heb jarenlang de energie om met mn herstel bezig te zijn gehaald uit meetings van NA en soms AA. Elke dag kon ik
hier in de regio wel een meeting bezoeken en dat deed ik dan ook, zelfs een tijd op zaterdag en zondag. Ik maakte wel (auto)kilometers in die jaren, maar ze
waren het me dubbel en dwars waard. M'n autootje zuipt niet zoveel als dat ik deed, dus qua financiën kon het prima uit. En wat je zelf zegt: de boost elke keer
van zo'n meeting met lotgenoten was onbetaalbaar.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

26 minuten geleden zei fleurtje:

Een alcoholvrij café? Jullie hebben echt wel alles! Een bierkoerier, een alcoholvrij café,..

Volgens mij staan wij achter

Haha ja Fleur, nu is dat alcoholvrije café wel een beetje een hooggerankt iets. (zoals ik het beschreef iig) Het is eigenlijk vooral een ontmoetingsplek op het ggz terrein waar ik woon. Bierkoerier komt hier op deze plek niet, maar wel andere mogelijkheden via thuisbezorgdrestaurants. 

Ik ben de afgelopen 10 jaar zeker 7 keer verhuisd en heb op plaatsen gezeten waar die bierkoerier wel kwam.

Voor nu, ik hou het gewoon droog. Punt. Als ik sommige mensen in dat café gade sla (met korsakoff, maar ook andere "dingen") denk ik Poehee. Dat wil ik dus niet.

Ik had vanmiddag juist een positief gesprek met een begeleider, die vindt dat ik hier niet hoor. En we hebben plannen gemaakt om me in te schrijven voor een woning in de maatschappij. Er zal een tijd overheen gaan en ik sta voor mn gevoel pas aan het begin. Maar ja. Ik moet/wil hier weg. Morgen maak ik een afspraak met iemand die mij hierin wellicht verder kan helpen. 

Want ja. Dit gekke gebeuren hier om me heen constant, dat maakt me gek.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gelukkig is er van die positieve energie nog best wat over @Lika. Het zijn "gewoon" moeites waarvan ik weet dat ze voorbij gaan. 

En terwijl ik morgen een gesprek heb om 9 uur weet ik nu best heel zeker dat dat lukt. (nuchter iig)

Lieve iedereen die dit leest, zucht gaat voorbij. Echt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Cleo66 Ik dacht, ach waarom niet. En het leverde veel goeds op. Dingen waarop ik kan voortborduren. In juni was mijn behandelplan, maar nu is al voorgesteld om een "soort"  off the record behandelplan in te lassen. Omdat er sinds die tijd zoveel is gebeurd en veranderd.

Ik ben heel erg benieuwd.

bewerkt door Myle
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...