Spring naar bijdragen

Snap mezelf niet


Anna1985

Aanbevolen berichten

Ha Anna, houd vol! Je kan miet alles in 1x oplossen. Maar stap voor stap is wel beheersbaar. Probeer de alcohol te laten staan. Ga een pact aan met jezelf en op het forum. Voel en weet je gesteund. Wij allemaal zijn door de eerste super rotte weken heen gegaan. Met psychische twijfels en lichamelijke afkick-ellende.

ik ben een paar weken terug voor mijn fors depressieve gedachten bij de huisarts geweest. Heb nu medicatie gekregen en ben gestart met therapie. In 1x alles opgelost? Nee. Maar het gevoel dat je zelf werkt aan het terugkrijgen van de regie over jezelf geeft kracht. 

Dat wens ik jou ook toe. Je bent het waard!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei Anna1985:

Ik wil ook graag anti depressiva maar mijn behandelaar is er op tegen. Krijg nu een gesprek met een psychiater heb je voor mij geen goede tip? Trek het niet meer hoor. @Maja

@Anna1985: medicijnen alleen werken niet optimaal. Ze zijn ondersteunend bij de therapie-gesprekken: ik heb citalopram 20 Mg (na opbouwen) gekregen. Bijwerkingen bij eerste weken fors: misselijk, maagpijn, meer somber en boos. Dat nam bij mij na paar weken af. Nu geen last meer. Vlakt de diepe dalen en agressie af. Had ik hard nodig. Ben er blij mee. Bij mij sloeg medicatie meteen aan. Kan ook een lange zoektocht zijn naar de juiste.

praat erover met je psychiater. Waarom is hij geen voorstander jou ook ad voor te schrijven als ondersteuning.

succes!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 uur geleden zei SanMiquel:

Als je je niet op je gemak voelt bij je behandelaar en het anders wil kun je dat gewoon aangeven hoor. Beter AD dan die rotdrank verslaving (of een terugval daarin).
Mij gaven ze ook niks uiteindelijk ben ik het op internet gaan kopen alleen in veel te zware dosis. Dat is dus helemaal niks.

@SanMiquel ja klopt mijn behandelaar heeft me juist doorgestuurd naar een psychiater maar heb Et niet echt hoop in. Sorry dat k zo negatief klink. Wat had je besteld op internet? Je mag me ook altijd een pb sturen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...