Spring naar bijdragen

Woensdag 11 september 2019


nancy

Aanbevolen berichten

He @knakker, ik ga ook even op je reageren omdat... Ik jou mag en ik vind dat jij echt altijd andere mensen (en dus ook mij) vervuld met hoop, hoop dat het leven het waard is... Hoop dat het goedkomt, hoop dat het leven het waard is nogmaals zonder drank! Altijd zulke fijne berichten :) 

En dat is, laten we eerlijk zijn.. Hoop die jij nu even totaal niet voelt.. Jongen, jij zit nu vervuld met angst en dat snap ik. Want je leven was best wel mooi en nu lijkt er door die drank-asteroid opeens een mega krater te zijn geslagen in je leven. En de enige manier om die krater te vullen lijkt te zijn drank.. Laten we het noemen: de krater van Angst. De krater van Leegte. En jeetje dat snap ik als geen ander. Maar lieve Knak, probeer eens te ontnuchteren, probeer die angst even te laten zijn voor wat het is. Geef toe... Ga terug naar je nest, je bastion. Dat is stap 1. Echt kerel. Daarna mag je gaan bekijken waarom die asteroid is gekomen. Maar eerst, ga terug, ontnuchter, gun dat jezelf, écht kom terug bij jezelf. 

bewerkt door Morgon
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wow dit was één van de slechtste dagen van de afgelopen twee weken. Gelukkig is er morgen. 

Ik kwam een vriendin vandaag tegen. Ik zei haar dat het de laatste dagen niet zo goed gaat. Vraagt ze of het buiten de dagen waarop t slecht gaat, beter gaat.

En ik begrijp de vraag wel maar mijn eerste gedacht was 'wat wil je dat ik zeg?'

Vrienden/collega's vragen of ik me al beter voel. En t irriteert me. T is lief maar wat wil je in godsnaam wat ik hierop zeg? Dus ik antwoord niet meer. 

En t heeft in de verre verste niets met alcohol te maken. Miss moet er een draadje depressie de baas komen. Zit ik daar op mijn eentje..stel je voor. 

 

bewerkt door fleurtje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fijn je te lezen @knakker Je roes uitslapen en naar huis gaan morgen. Weg uit dat hotel. De realiteit gaat toch niet weg dus beter morgen, dan nog later. Maar goed wie ben ik?? Ik vind het al knap dat je het wel geuit hebt en in contact met ons blijft. Ik kon mijzelf weken lang verstoppen in een binge(vooral tijdens vakanties). Dat is best winst voor je. Al zie je dat ws nu nog niet in.

Sterkte allen die bezweken zijn, terwijl ze van plan waren niet te drinken. Dat gevoel van falen is killing voor je zelfvertrouwen. Erg knap dat jullie het wel delen hier!!

@Sandro goed bezig!!! Ik kwam helaas ook aan de hoeveelheden die jij dronk. En kon ook gewoon werken. Was altijd de uren aan het  tellen, hoe lang er tussen drinken en werken moest inzitten. Een heel gereken en logistiek gebeuren. Achteraf gezien, nu, waanzin. En knap dat jij gewoon goed kon blijven eten. Tijdens het hele extreme drinken, at ik niets meer. Verschrikkelijk, hield het ook niet meer binnen. Totaal geen trek meer. Dat is jezelf echt dood drinken. Dat liever maar niet meer. 

Vanmiddag heerlijke oosterse groentesoep gemaakt, Aardappels, spinazie met ei en gehaktballetjes. Nu ik niet meer drink, heb ik tijd over en ook weer zin om lekker te koken. Pure winst.

Tijdens alle stoppogingen had ik de euforie, waar het laatst over ging. Nu idd totaal niet. Maar goed eigen schuld. Te vaak misbruikt en dan denkt de psyche ook, bekijk het maar. Nog logisch ook.

Welterusten zo/straks.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...