Spring naar bijdragen

Woensdag 11 september 2019


nancy

Aanbevolen berichten

Wat naar Spirit, een terugval. En wat goed dat je er hulp bij hebt gezocht. Nu dag 2. Zet um op.

@Cleo66 ik begreep wel dat jij zelf niet foeterde, maar dat anderen tegen jou tekeer gingen blijkbaar. Hondenbezitters kunnen heel fel zijn heb ik gemerkt.

@Nadia als het voelt als moeten en niet als willen is het inderdaad extra lastig. 

Goed eten is belangrijk. Ik heb net een zakje radijsjes op, ga zo witte bonen in tomatensaus eten met ui, knoflook, champignons, nepvlees en wat sla ernaast. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Cleo66:

Nou zeg , in tranen op de bank.  Net weer met de hondjes erop uit geweest . Je kunt hier achter de huizen door langs de sloot aflopen . Onze "pup " van 8 maanden is zo druk.  Ze mag nog niet langs de fiets en nergens los lopen . Het zijn labradors . Speciaal voor dit ras gekozen omdat ze nog geen vlieg kwaad doen . Ik laat haar daar loslooen zodat ze haar energid kwijt kan . Gooi een stok achteruit en ren zelf heel hard naar de hoek om te kijken of er andere mensen met hondjes aankomen.  Want als ze die eerder spot dan is er geen land meer mee te bezeilen en spurt ze daar op af als een bezetene en de mensen en hun hond schrikken daarvan .en gaan mij uit staan te foeteren .  Ik kan daar zo slecht tegen en ben nu boos en verdrietig op alles en iedereen.  Verdomme 

Das ni leuk :mellow:

Miss hadden de mensen niet zo zeer schrik dat jouw hond hen of hun hond iets zou aandoen maar miss meer om wat hun hond die van jou kan aandoen. Zo een enthousiast puppietje is niet altijd dat wat een andere hond wil zien aankomen en het is snel gebeten.

Maar wat een scheetje!!

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@spirit wat naar voor je, maar fijn dat je weer boven water bent. Hoop dat die psych iets voor je kan betekenen. Ik vind t ook beangstigend dat zoiets ineens uit de lucht kan komen vallen. Of misschien is dat wel niet zo en spelen er onbewust dingen. Zet m op.:rose: @Cleo66 wat een leuke hondjes. Ik wist niet dat labradors ook zwart kunnen zijn, dacht dat ze altijd wit of lichtbruin waren, zal wel heel dom van me zijn haha.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nog een gekke droom gehad vannacht trouwens. Het bleek dat ik wijn had gedronken, maar ik dacht in mijn droom: dat is niet erg, want dat mag, ik drink met mate. Toen bleek dat het nog maar tien over tien ' s ochtends was en ik had al 5 glazen wijn op (in mijn droom dus he) onbewust ben ik er dus nog veel mee bezig.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Spirit, er is je al zo vaak hier in de afgelopen jaren gezegd dat er een bepaald patroon zit in je ' buien'  en dat  dat kan wijzen op meer problematiek dan ' alleen ' alcoholisme. Het is allemaal zo voorspelbaar bij jou, ik heb echt met je te doen. Ik zie dit nou al 10 jaar gaande. Lieverd, gá er nou eens echt helemaal voor en laat je onderzoeken. Je bent niet stom! Er is gewoon  wat aan de hand, waarmee je wellicht geholpen kunt worden. Je hebt je er tot nu toe echter nooit open voor gesteld. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou, dag 4 ook weer in de pocket. Dat gaat op dit tijdstip niet meer mis.

Het ging net als gisteren wel weer lastig zo rond half 5. Maar ik wil wat ik heb opgebouwd niet meer met de grond gelijk maken. Dat zou eeuwig zonde zijn.

Daarbij vind ik het een raar idee om weer zoveel te drinken als ik deed. Als ik met mijn heldere kop ineens zoveel zou drinken, zou het niet eens lekker zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hi allen, wilde toch ook even van me laten horen.. Ook ik ben weer verschrikkelijk aan het kloten :( En ook ik leer het maar steeds NIET om van te voren aan te geven dat ik met het belachelijke idee in m’n hoofd zit te spelen om alcohol te kopen……… Het zit zo in mijn wezen om dat allemaal maar alleen te beslissen en te doen… En eigenlijk he, is dat gewoon een soort van gekozen eenzaamheid. :( Maargoed.. Ik lees dat er meerdere het momenteel echt zwaar hebben.. Zou het in de lucht hangen? Nee hoor, zo werkt dat niet I know. Ik wil nog wel even zeggen dat ik @Paardenbloem wel goed snap.. Op het moment dat je je man letterlijk kwijt bent (en de kids missen hem natuurlijk!!) aan de alcohol (en ook nog eens fysiek), dan denk je niet na over privacy kwesties en hoe anderen leden zich voelen over forumkwesties.. Dan zit je zo met je handen in je haar denk ik :( Dan probeer je alles! Althans dat zou ik goed begrijpen.. Nouja, genoeg ellende en bah, ik wil iedereen een hart onder de riem steken die het nodig heeft!

bewerkt door Morgon
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei nancy:

Mooi, man! Goed zo! 

Gisterenmiddag was ik dus even extreem moe. Maar verder weinig tot geen lichamelijke klachten. Geen hoofdpijn bijv.

Misschien valt het lichamelijke mee dan. Kan dat bijna niet geloven met de hoeveelheden die ik heb gedronken voor zoveel jaren. Verder wel altijd goed gegeten en gesport. Ik hoop maar dat ik daarom geen klachten heb, en het niet alsnog komt. Doe het toch alleen allemaal (bewuste keuze).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...