Spring naar bijdragen

Marco


nondetju

Aanbevolen berichten

@Myle, inderdaad maar ik werk met dieren,kinderen en dementerenden.. dat wil zeggen dat als er iets mis is met mij hun daar geen hinder onder mogen vinden. 

maar ben vandaag langs geweest en ze waren blij mij weer te zien. heb aangegeven morgen weer aan het werk te gaan :) hopelijk geniet ik morgen netzo hard als vandaag! ik heb wel besloten vandaag een jointje te roken, vind dat ik dat wel verdient heb en hoef vanavond verder toch niets meer te doen. ik kijk er nu al na uit :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ñee ik rook er savonds eentje elke avond :) zodra ik niets meer hoef te doen, vaak rond een uur of 9-10 maar ik hou het op eentje, als het niet uitkomt rook ik niks en vind het zo prima gaan! heb wel moeite met diertjes "helpen naar de andere wereld" (soms hard nodig) dus dat doe ik niet meer. fijn mijn grenzen leren kennen en ik ga maandag weer werken!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

het gaat prima.. heb nogsteeds geen druppel gedronken! blow wel weer redelijk wat, maar heb er vrede mee.

ik werk weer vollop en zit weer beter in mijn vel. ik zit minder op het forum, omdat ik mijn mobiele telefoon voortaan standaard in de kast heb liggen en uit heb staan. ik probeer mijn lol in andere dingen te zoeken, voornamelijk werk met dit weer en dat gaat prima :), lief dat jullie aan me denken!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

nee @knakker was dat maar zo.. het kost stiekem nogsteeds erg veel moeite maar zolang ik aan de medicatie zit wil ik geen druppel drinken, heb kerst en oud op nieuw doorstaan, dit jaar al 3 sterfgevallen.. tot nu toe is er nog niets wat me onderuit gehaald heeft zolang ik maar afleiding blijf zoeken.. wat aardig lukt

Link naar opmerking
Deel via andere websites

nee want ik heb ze goedkoop gekocht dus zonder garantie.. haha :) normaal zijn ze ruim 80 per stuk in de winkel, de L173b pleco heb ik nu, er zijn nog duurdere ik heb nu maar een doorsnee visje van de higere prijscategorie je hebt ze ook van 150 per stuk :) ik hoop op mannen en vrouwen door elkaar, dat ik mooi nestjes kan maken, duurt alleen nog ruim een jaar.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

de visjes maken het goed!

ikzelf helaas iets minder.. heb wel nogsteeds geen druppel alcohol gedronken! ik had mirtazapine voorgeschreven gekregen, waar ik nu van op dag 5 zit met stoppen.. ben van 30 naar 15 gegaan in 14 dagen naar 0.. na 3 daagjes bijna niets gegeten te hebben, het gevoel te krijgen mezelf weer te verliezen heb ik net masr een pilletje van 25 gepakt, in de hoop dst er weer iets van rust terugkeerd, wat als ik eerlijk ben, het ging echt allemaal supergoed tot de laatste 2 dagen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

gelukkig na 1 pilletje mezelf weer aardig kunnen herpakken, morgen ff met de huisarts gaan afspreken hoe we het gaan afbouwen, welke manier wel past.

pfieuw wat voel ik me stiekem weer goed :) op naar de 9 maanden (nog een paar daagjes te gaan,!)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...