Spring naar bijdragen

Marco


nondetju

Aanbevolen berichten

2 uur geleden zei Cleo66:

Huh,  raar . Is het niet in je op gekomen toen je niet kon slapen dat je je medicatie vergeten was?!

jawel, lig eigenlijk meestal wakker tot 1 a 2 uur, nu was ik om 4 nogsteeds wakker, toen viel het kwartje maar wilde er mijn bed niet voor uit. ik zeg al.. eigen schuld nu maar op de blaren zitten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dalijk weer naar de psycholoog om half 11.. zolang ik niets doe voel ik me wel oke, zodra ik stappen naar het werk of dagjes weg onderneem gaat het fout... probeer ik alles nu te vlug? ik zit al bijna 3 maanden thuis, tussendoor wel dagjes gewerkt maar het normale leven nog zeker niet opgepakt. ik heb ook het gevoel dat mijn leven al voltooid is, echt raar. dit ga ik dadelijk ook zeker bespreken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

donderdag huisarts, wat voel ik me **** vandaag weer pff ookal ging het gesprek wel goed.. ik heb net een glas chocomel gepakt, het eerste wat ik naar binnen werk vandaag.. gisteren ookal niets gegeten en waarom? totaal geen idee.. hoe hard het ook nodig ik mijn brein snapt dat niet. 

bewerkt door moderator
klote weggehaald en **** ervoor in de plaats
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Echt niet goed nee. 

Drink je dan wel water bv? Je droogt uit en maagpijn, of voel je dat al niet meer?

Logisch dat je je dan niet beter gaat voelen. Ook onmogelijk, lijkt mij dan.

Herken dit alleen als ik zelf in een binge zit, niet als ik niet drink. Heel eng en lastig dit.

Sterkte Marco!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik herken het wel, ook als je niet drinkt om een uur of 5 te denken oh ik heb nog niks binnen vandaag. Dan maar even een breaker, of een boterham. Maar niet veel verder komen dan dat. Of zelfs 'als ik nou een petfles limonade vul, krijg ik tenminste wat suiker binnen' (Ik drink bijna alleen water en thee anders). 

Het hoort denk ik bij goed voor jezelf leren zorgen dat je goede en gezonde voeding nodig hebt. Meerdere keren per dag. Mijn hoofd snapt dit ook nog altikd niet genoeg.

Depressie kan je hongergevoel ook erg in de war schoppen maar hoe dan ook, misschien een beetje een afgezaagd plan om toch minstens drie keer per dag iets gezonds te eten? Ook als je het bijna niet door je strot krijgt. Waarschijnlijk wordt je energielevel er steeds beter op. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

zou het kunnen dat ik gek word omdat ik mijn thiamine niey gehad heb? pff afgelopen dagen zijn letterlijk een hel! heb al 25km gelopen in 2 dagen, gewoon om maar bezig te zijn... a.s. donderdag mag ik naar de huisarts.

het is dat ik nog wiet rook;anders liet ik me opsluiten. ik wil hier niet mee stoppen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 minuten geleden zei Ties:

Hmm ja, de meeste beginnen pas echt na 4 weken te werken. Ik slik ze al jaren. Heb wel eens geprobeerd af te bouwen maar ging altijd mis. Doen ook veel voor mij... Sterkte in de strijd! 

@Ties hoe kan het eigenlijk dat het zo lang duurt voor die dingen aanslaan?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beetje technisch verhaal, de meeste moderne antidepressiva werken door meer serotonine in de hersenen te houden door de afbraak van serotonine tegen te houden. Echter er moeten wel nieuwe receptoren aangemaakt worden waar het 'nieuwe' serotonine op kan gaan zitten zodat het zijn werk kan doen. Het duurt ongeveer een maand voordat die nieuwe receptoren af zijn... 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

vandaag de dag ben ik 2 maanden droog.. op naar de 3! ik heb vandaag multivitamine pilletjes gekocht, die me waarschijnlijk ook wel iets meer gaan oppeppen hoop ik aangezien ik eenzijdig en slecht eet. ik wil zo graag werken en weer bezig zijn, dat is meteen mijn valkuil. heb vandaag bijna 1uur staan janken aan mijn vriend zijn graf, wat me enigsinds weer een klein beetje rust geeft  hopelijk voel ik me morgen zo ook nog! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

net bij de huisarts geweest, mirtazapine word verhoogd naar 45mg, en we gaan volgende week kijken of ik cognitieve gedragstherapie kan gaan doen.

nu de dag nog overleven... huisarts zegt dat het normaal is een terugslag te krijgen rond de 4 weken alleen kijkt de dokter op van de ernst van de terugval.

nouja vandaag zien te overleven en hopelijk voel ik me morgen op de 45mg toch iets beter

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...