Spring naar bijdragen

Marco


nondetju

Aanbevolen berichten

vandaag niet gehad.

 Niets kan me nog er toe zetten dat ik iets ga doen, ik ga het maandag weer proberen! ik vecht elke dag met de negatieviteit van mezelf, en het ff omschakelen zit er niet zo 1 2 3 in helaas.. ik hoop dat het snel overgaat.. morgen ga ik in de middag naar opa toe, hopelijk gaat dat me wel goed af. er is nietz om me druk om te maken, en toch zit ik er de hele dag mee in mijn hoofd. Ik vecht gewoon door tegen de depressie en hoop dat het zijn vruchten weer gaat afwerpen.. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik zou 15 sept daar op feest zijn gegaan wat me niet gelukt is, sindsdien ook niet meer geweest puur omdat ik me zo rot voel. nu ga ik die grens in ieder geval over om ff naar opa te gaan! ookal voel ik er verder niets bij, ik doe het voor hem van binnen hou ik zielsveel van hem appeen op het moment kan niets me echt raken

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Morgen gaat een rare dag worden. mn beste vriend gaat een housewarming/verjaardagsfeest geven, mijn eerste echte feest zonder alcohol.. dat gaat een beproeving worden, want morgen is op zichzelf al een moeilijke dag voor me. die dag heb ik precies een jaar geleden een maatje verloren, waar ik nogsteeds elke dag aan denk. zijn dood blijft een raadsel of het suicide was, dat maakt het ook niet gemakkelijk.

Ik ga er gewoon voor, en ga de dag vol goede moed in, in de hoop dat ik hem goed volbreng. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik weet niet hoe ik de 100% kan bereiken, ik blijf onzeker. ik denk dat de dag veel te veel emoties bevat om er 100% zeker van te zijn dat alles gaat lukken. nog geen maand geleden zou ik op max 15% zitten denk ik.. voelt al wel beter als voorheen alleen die rot depressie moet ik ff doorkomen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat ga je drinken op het feest Marco?

Het kan helpen om je voor te bereiden op de vraag: "Biertje?"

Ik heb dat eerder ook gedaan, en thuis geoefend op de woorden "nee doe maar een tonic" Het klinkt heel suf maar helpt wel wat. Als je het allemaal over je heen laat komen word je eerder gevangen door het gevoel mee te willen doen. Als je niet wilt drinken en de vriend die dat feest organiseert weet dat nog niet, kun je misschien even hem influisteren dat hij je geen bier moet aanbieden. Of wijn, of welk soort alcohol dan ook. Een goede voorbereiding is het halve werk   

En als je wel wat mee wilt drinken, is het goed om dat te beperken tot een paar drankjes.  Hoe doe je dat? Na drie is meestal de rem kapot...

bewerkt door Lonster
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Marco, fijn dat het gelukt was om je opa te bezoeken. Ik hoop dat je een fijn feest hebt vanavond, mocht het toch tegenvallen, kun je altijd weer naar huis. Met het trotse gevoel dat je toch maar even geweest bent.
Wat super dat je binnen een maand van 15% naar 70% bent gegaan! Vergeet die 100% alsjeblieft, ik moet de eerste nog tegenkomen die die score heeft. Om 100% te scoren moet je wel erg vol van jezelf zijn, of gewoon een mooiervoordoendanhetispersoon. Maar dat is mijn mening, ik denk dat ik ook voor mezelf 70% zou geven. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

mijn vriend is op de hoogte dat ik geen alcohol drink, het is gewoon het de groepsdruk waar ik denk ik moeite mee heb, ik weet zeker dat ik niet ga drinken, maar hoop er langer dan een uurtje te zijn! het meeste wat ik lastig vind is mijn oppervlakkigheid door de AD, niet veel wekt gevoel op en dwaal af in gesprekken maar we zullen zien! 

er echt zin in heb ik ook niet wat ik jammer vind want vroeger had ik hier wel altijd veel zin in. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

het feestje was geslaagd! heb geen bier gedronken maar 0.0%, die pak ik ook nooit meer.. mijn brein voelt het koude flesje en dan moet die binnen 3 minuten leeg.. heb er wel maar 3 gepakt..

nu mezelf nogmaar een uurtje vermaken, dan formule 1 kwalificatie kijken, paar uurtjes slaap pakken en om 7 uur de race, hopelijk hou ik het vol! ik sluit deze dag positief af. wat een geweldig gevoel is dat!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben vandaag naar mijn werk geweest, een anderhalf jarige ezel gevangen die nog nooit een halster om had.

ze hebben een plek wat toegankelijk is voor publiek en eentje die niet toegankelijk is. In de middag is niemand aanwezig op het niet toegankelijke park. ik heb daar nu de sleutel van en ga daar aankomende dagen alles afstoffen, bladblazen enzo. lekker wanneer ik wil en op mijn eigen tempo, waarschijnlijk ben ik daar morgen alweer... NOOIT gedacht dat dit me weer zou lukken. wat bezit ik nu een trots gevoel, de eerste echte sinds anderhalve maand. 

nog 8 daagjes en dan heb ik al 2 maanden geen druppel alcohol gehad. 

op naar een "nieuw" leven!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

het idee was vandaag te gaan werken, maar dat verplaats ik naar morgen. ben mijn medicatie vergeten in te nemen gisteren avond, en heb de hele nacht wakker gelegen. ben nu niets waard maak me druk en mag de dosis niet nu innemen maar pas weer op het mormale tijdstip.. dit gaat een lange dag worden maar eigen schuld.. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...