Spring naar bijdragen

Marco


nondetju

Aanbevolen berichten

ik heb de eerste nacht doorstaan, nu de dag nog.. ik voel me echt nogsteeds hel beroerd, eetlust is nog niet terug en heb nog niet goed geslapen ( wel maar 3 ipv 4x wakker geworden ). de bijwerkingen lijken mee te vallen. al voelt het vandaag precies hetzelfde. ik verveel me nu al, en de dag duurt nog zo lang, ff lopen zit er ook niet in met dit weer

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 uurtjes later, ervaar nog steeds geen emoties heb er koppijn bij gekregen. maar heb vandaag wel al een banaan en een pannekoek op.

ik ben net een stukje gaan lopen omdat ik na het eten misselijk werd maar heb het eruit gelopen! heb nu wel hele zware voeten.

 ik ervaar tot nu toe de bijwerkingen nog enigsinds positief.

heb wel koppijn erbij, maar heb ook iets gegeten wat weer een pluspunt is. er is zelfs een beetje rust in mijn hoofd op sommige momenten van de dag? zal wel placebo zijn, want het kan volgens mij niet dat ze na 1 dag al werken

Link naar opmerking
Deel via andere websites

26 minuten geleden zei Penny:

Je klinkt best positief? Had je de voorgeschreven dosis genomen? Ik wens je een goede nacht!

ik ben er ook wel een beetje positief in.

nee echt flauw, ik heb 15mg gepakt, hou dit aan tot dinsdag, dan weer naar de huisarts kijken hoe het dan gaat. ik ben wel weer bang wat de nacht en de volgende dag brengen gaat.. maar het voelt vooralsnog prettiger dan de afgelopen dagen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

gooedenmiddag allemaal! 

ik heb tot ongeveer 9 uur geslapen, en ben iets paniekeriger dan gisteren, maar nog niets wat ik niet kan handelen, mijn ouders gaan van 3 tot 8 naar het feestje van opa, waardoor ik die tijd alleen ben, wat me toch aardig bang maakt.. ik hoop vandaag weer wat te kunnen eten! 

verder is de hoofdpijn al minder,gelukkig!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zojuist zei Lika:

misschien een idee om nu een klein rondje te lopen en vanavond ook een klein rondje. 

Goed drinken.

heb net een croussaintje gegeten, drinken heb ik nog niet gedaan. ik durf niet de volle zon in... ik ga er vanavond gewoon voor.. ik voel me wel best redelijk met de bijwerkingen tot zo ver, het enige nadeel is het "zombie" effect.. maar daar slip ik nog wel uit.. nu hopen dat het in mijn hoofdje ook snel rustig kan worden.. ik heb maar weinig geduld

Link naar opmerking
Deel via andere websites

49 minuten geleden zei Lika:

Dat is helemaal.niet erg. Ik begrijp het wel hoor. Maar als je griep zou hebben, zou je ook thuis in bed liggen. Je bent bezig om jezelf beter te maken. Je doet het goed.

daar heb je wel gelijk in.. alleen dit voelt toch net iets anders omdar het "tussen mijn oren zit" .. 

39 minuten geleden zei Anna1985:

Heb je veel gedronken? Hou vol! Je kan het!!!!

ik heb 2 glazen water op, ga dalijk voor een derde glas rond half 7 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 minuten geleden zei Anna1985:

Super hoor mag je trots op zijn! Ik op het moment ook geen moeite al zou ik dolgraag wat innerlijke rust willen hebben

innerlijke rust dat ik hetgeen waar ik nu ook nog heelveel mee struggel, en dan constant op de ademhaling gelet.. word er moe van.. maar ik hou de moed erin, tot nu toe op dag 2 zou ik het iedereen nog kunnen aanradennookal werkt het medicijn nog niet, bijwerkingen valle reuze mee!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3e nacht op mirtazapone doorstaan, sliep wel slechter in en minder lang door maar al met al nog wel iets beter als voorheen.. ben wel misselijk en heb een droge mond maar verder vallen de bijwerkingen tot nu toe echt mee! ik hou dit vol. ik hoop dat het snel nog beter gaat en ik het normale leven weer op kan pakken

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik heb elke dag binnen 5 minuten in mijn bed gelegen na het innemen van de mirtazapine. gewoon uit angst voor de bijwerkingen en het slaperige gevoel.

nu ben ik op het punt dat ik langer wakker ga blijven om te kijken wat het uiteindelijk doet als ik dus niet in bed lig. morgen om 1 uur naar de huisarts (zal wel weer 20min. uitlopen) dan de dosis bespreken omdat hij 30 had gezegt en ik nu nogsteeds op 15 zit, en natuurlijk word ik helemaal gecheckt weer.

ik hoop dat ik morgen nog net zo positief kan zijn als vandaag, dan ga ik binnekort misschien nog trots op mezelf zijn dat ik zolang geen alcohol op heb (25 dagen)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...