Spring naar bijdragen

Woensdag 21 augustus 2019


nancy

Aanbevolen berichten

Ja, dat nuchter zijn en blijven, valt me nog niet mee. Heb vandaag gesprek gehad met praktijkondersteuner. Oud gedrag, dat moet ik ombuigen. Leren om mezelf te zijn. Mezelf het waard vinden om niet te drinken. Ben alleen zo onzeker, zo bang om weer pijn gedaan te worden. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Bor Waarom zo vijandig? Niet iedereen met DIS is hetzelfde. Niet iedereen is jeckel and hide om het zo te zeggen. Ik probeer gewoon mijn bijdrage te leveren aan het forum en soms plaats ik een bericht wat bij sommigen niet goed valt. Ik probeer daarvan te leren en er rekwning mee te houden. Het voelt voor mij inmiddels alleen niet meer oké om het gevoel te hebben dat ik me zou moeten verantwoorden. Ik ben hier aanwezig zoals ik ben. In mijn eigen strijd. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat is een diagnose die ik heb naast mijn alcoholproblemen en ik ben me ervan bewust dat ik hier van start ging met een beetje teveel openheid. Vooral wat dit forum betreft. Ik heb me alleen hier aangemeld om van de alcohol af te raken en niet voor de bijkomende dingen. Daarin ben ik te ver gegaan en het heeft mijzelf nadelig en onnodig gecompliceerd gedefinieerd. 

Oh Ja, ik heb eerder op een forum gezeten voor mensen met DIS. Maar het dekt allemaal de lading niet. DIS is een verdedigings/overlevings mechanisme, net als alcohol, net als meerdere dingen. Ik zal er verder niet over uitwijden. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei Bor:

Wat? Moet ik zomaar weten wat 1 of andere aandoening is, ik ben geen dokter hoor..... of er zonder dat ik weet dat iemand iets mankeert maar rekening moet houden met dat iemand wel eens "wat zou kunnen mankeren:?

Volgens mij ben ik op een alcohol de baas forum. Of niet.

Je hebt het zelf ook altijd alleen over je alcoholverslaving? Ben weer weg, dit heeft voor mij geen nut hier. Fijne avond allemaal. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Clare, ik ken je verhaal niet maar kan me voorstellen dat t enorm slecht voelt een trol te worden genoemd.

Ik kreeg ooit een eeuwige ban. Ben hier toen een aantal jaar niet meer geweest. Ik moet toegeven dat ik een wilde eend was maar duh er waren er erger dan mij die de ban nooit hebben gekregen.

Na een paar jaar kwam ik dus terug onder een andere naam, ander account. Dit omdat ik overtuigd was nooit meer te mogen terugkomen.

Ik kwam ongeveer op tzelfde moment als Lars. Iemand vond t bijzonder interessant om uit te pluizen wie ik juist was. Er was namelijk net iets op t forum voorgevallen met iemand die hier heel de boel had beduveld. Dus de helft van t forum paranoïde. Lars en ik hebben wel wat mogen incasseren de eerste weken.

Waarom mensen er zo van overtuigd waren dat Lars een trol was heb ik nooit geweten. Ik weet wel dat t hem pijn heeft gedaan.

Net zoals t mij pijn deed. Ik zou mezelf nooit een trol hebben genoemd. Trollen zijn lelijk. 

Waarom zou je iemand lelijk noemen? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

15 minuten geleden zei Bor:

Nee dat niet. @niks Maar dat is wel de hoofdzaak waarom ik hier ben. Achter- of onderliggende problemen zijn niet voor hier en ik zou het onmogelijk vinden als ik/ wij rekening moeten houden met daarbij persoonlijke zaken, Dat is geen doen en hoeft ook niet.

We zijn hier om adb.

Wat kan jij een reet lullen meid 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...