Spring naar bijdragen

Dinsdag 13 augustus 2019


Yvonne

Aanbevolen berichten

Dankjulliewel. Ik heb mezelf nauwlettend in de gaten gehouden om er achter te komen waar die zucht naar een paar weken vandaan komt. Ik denk dat het mede komt omdat de "witte broods weken" dan voorbij zijn. Met witte broods weken bedoel ik dat ik weer goed ga voelen na een terug val.. ik krijg weer energie, voel me stabieler, zie er gezonder uit, maak verantwoordelijke beslissingen enz. Dat lijkt na een paar weken weer normaal te zijn... en van normaal gaat het naar saai... ik lijk niet meer in te kunnen voelen hoe ontzettend klote het is om te drinken, zoals ik al vertelde ik heb alles opgeschreven over hoe ik mij voel als ik drink en weer moet afkicken. Ik lees het terug maar het doet me niks... Ook gebeuren er af en toe dingen die minder leuk zijn, mede doordat ik veel negatieve mensen in mijn buurt heb (waar ik al afstand van aan het nemen ben) waardoor mijn emmer vol loopt en als hij vol is dan is de spanning zo hoog dat de enige uitweg alcohol lijkt te zijn. En ik hoef hier denk ik niemand uit te leggen hoe groot en allesbeheersend die drang dan is om te drinken... Ik heb het gevoel dat ik heel dichtbij een leven lang nuchter leven zit.. Het enige missende puzzelstukje is hoe versla ik die allesbeheersende trek? (Die dus rond 11 keer per jaar voorkomt) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja t komt misschien helemaal verkeerd over, word je eerst genegeerd en krijg je dan nog zo'n k suggestie over je heen!! :wacko:

Maar ik weet dat bij ons thuis elke maand alles anders gaat dan anders, en ik denk er nooit aan en ik zie het nooit aankomen en dan wordt ff tussen neus en lippen door subtiel gemeld ja t ligt daaraan... toen las ik je opmerking over 5 weken en dacht ik zou het kunnen samenhangen?? Het lijkt me zeker iets wat je zou willen verdoven. 

Ik weet heel goed dat je als man de suggestie niet hoort te maken :ph34r:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

24 minuten geleden zei bumperjim:

Heeft het met ongesteldheid te maken misschien? (Vroeg bj die geen idee heeft wat dat eigenlijk is)

PS dit is een echte vraag

Nee, heb ik ook in de gaten gehouden.. haha Waar ik wel onrustig van lijk te worden is de volle maan.. maar dat heb ik pas 2 keer in de gaten gehouden, dus dat kan ik nog niet met zekerheid zeggen. Wat ik ook aan het onderzoeken ben is dat het misschien met voeding te maken heeft...

P.s dat het door de menstruatie komt is helemaal niet zo'n gekke gedachte hoor. Had goed gekund. Maar gelukkig heb ik daar niet zo veel last van. 

bewerkt door Elfje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Elfje, ja wat Etty zegt. Leren omgaan met leven zoals het is.

Leren omgaan met de gevoelens die je verdronk, maar ook leren zien en aandacht hebben voor de goede dingen. 

Het actief benoemen en dankbaar zijn voor de goede dingen klinkt misschien niet zo geweldig, maar het brengt mij meer dan ik had verwacht.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 minuten geleden zei Etty:

Wat een onzin.  Je moest eens weten hoe vaak mijn partner mijn dag (en de zijne) heeft gered door te vragen : moet je misschien ongesteld worden?   het ligt soms zo voor de hand dat je het niet ziet. net als: zit de stekker in het stopcontact? 

Hier ook hoor! De rest heeft het eerder door dan ik.....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...