Spring naar bijdragen

Dinsdag 6 augustus 2019


Smaragd

Aanbevolen berichten

7 uur geleden zei Smaragd:

Straks gaan ze mij nog vermoorden(plan):D

Na deze zin ben ik afgehaakt. Of het daarna nog ergens over ging weet ik dus niet, ik vermoed van niet.  

Ik heb vandaag lekker de hele dag gewandeld met een vriendin. Aan het eind een terrasje gedaan bij de bakker in plaats van naar de kroeg, die ik daarachter zag lonken. Dat kan natuurlijk ook. Grote muffin en kop thee. Nu nog even wat eten en dan gestrekt op de bank :)

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Onderweg op de wandeling had ik de vriendin lekker gemaakt met kersengebak. Drie soorten hadden ze op de kersenboomgaard, met mascarpone en basilcum bijvoorbeeld.

Maar dat was op zondag, de vorige keer dat ik die wandeling maakte. Dinsdags gesloten. :blush: Oeps... dat was wel een teleurstelling.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei bumperjim:

Als we elkaar niet lief vonden, dan lieten we de ander zich rustig naar de kl*** drinken. Het gaat er juist om dat we om elkaar geven. Het zijn diepgaande dingen die soms al 10 jaar duren. De discussie is dus soms bitter maar niet minder welgemeend.

Ik begrijp heel goed dat het niet altijd leuk is om het te lezen. Het is ook niet altijd leuk om het te schrijven. Het is sowieso niet altijd leuk. Sorry :) 

Snap ik. Ik wil me ook helemaal niet mengen in de huidige discussie. Natuurlijk is er af en toe wel een hard woord nodig. Ik kan logischerwijs niet reageren op dingen die al 10 jaar spelen. Ik wilde alleen zeggen en aangeven dat ik denk dat elkaar afbranden en lelijke dingen zeggen waarschijnlijk voor niemand helpend is. 
Daarmee bedoel ik niemand speciaal. Ik reageer enkel op wat ik heb gelezen van meerdere mensen. Ik bedoel vooral, wees een beetje verdraagzaam en lief voor elkaar. 

:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Droog. Dag met een rottig einde op het werk. Over stemmen in je hoofd gesproken. Moeilijk mee om te gaan. Ben me er in ieder geval van bewust. Dat is 1. Weet dat ik ze niet hoef te geloven. Dat is 2. Alleen... het voelt alsof ik accuut 'uit zou willen. Helaas. Nou ja. Het gaat weer over. Dat weet ik inmiddels ook.

Slaap lekker. 

.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Etty, ik ben ook wel geïnteresseerd in wat leesvoer over dat onderwerp.... Nu de wijn wat op de achtergrond raakt, steken de onderliggende redenen de kop op. Een groot gedeelte lijkt inderdaad te zijn 'Wie ben ik en wat wil ik als ik niet met anderen bezig ben?'

Dus als je een tip hebt voor een boek, site, of wat dan ook, ben ik zeker geïnteresseerd. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt voor de lieve reacties allen.

Niet gedronken.Honden van over buren zijn een beetje mijn troost.Worden nauwelijks uit gelaten.Alleen buurvrouw is een alcoholiste.

@Etty zeker geïnteresseerd in ideeën en boeken over dit onderwerp.

@Nadia heb al een paar jaar een e-smoker.Val af en toe terug op menthol sigaretten.Word ik alleen maar moe en ziek van.Dus ik ga nu ook voor alleen de e-smoker!

@Steffen hoop snel hulp voor jou!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...