Spring naar bijdragen

Xenia


xenia

Aanbevolen berichten

Dankjullie wel.. @lady jane ja dat geloof ik zeker. Ik ben mn moeder veel te vroeg verloren door kanker maar dit is zo onnatuurlijk. :( 

Gelukkig aardig geslapen vannacht. Zoonlief van 6 weer op school vandaag, rustig aan mn huishouden doen en nu eerst even met mn voet omhoog op de bank chillen. Liefs 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Weer een dag in de pocket.. vanmorgen voel ik me iets beter, heb ook beter geslapen. Vanavond een verjaardag waar ik een beetje tegenop zie. Nog niet helemaal zeker of ik ga. Niet eens qua willen drinken maar het is een eind rijden voor een paar uurtjes. En mn energie level is al niet zo hoog.. Aan de andere kant kan ik wel even wat luchtig  sociaal contact gebruiken. Wat te doen..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lastig. Ik zou zeggen, doen wat voor jezelf het beste lijkt. Maar ja dat weet je dus even niet. Hmm. Kan het ook zo zijn dat je juist energie krijgt van een beetje luchtig sociaal contact?  Dan is het misschien toch een idee om te gaan. Als het eind rijden je vooral uitput en het niet tegen elkaar opweegt is niet gaan wellicht de beste optie. Waar je ook voor kiest, ik wens je een fijne avond. En, knap! weer een dag! Die pakt niemand je meer af.:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Uiteindelijk naar het feestje geweest en blijven slapen. Mn dochter lag lekker te slapen en het werd aangeboden dus waarom niet. Nadeel is wel, ik heb wat gedronken. Niet veel maar toch.. :(

Gisteren ook 1 mixdrankje. En dat was niet de bedoeling. De valkuil is dat ik het gelijk ga bagatelliseren en denken "zie je wel ik kan het best bij 1 houden." Want zodra ik daaraan toegeef is het hek van de dam. Dat weet ik van mezelf. De persoon waar ik bleef slapen bleef maar aandringen te blijven slapen "zodat ik wat kon drinken". Leuk bedoeld maar ik kon er geen weerstand meer tegen bieden helaas. 

Gisteren wezen varen met familie voor n paar uur en dat was super. Bij 1 drankje kunnen houden maar ja. Beetje dubbel dus. Blij dat het er maar 1 was maar jammer dat ik het dus blijkbaar niet zonder kon. Niks in huis en nu weer met goede moed er tegenaan. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja dat voelt haast wel zo. Het is goed gegaan, vanavond weer. Daar ga ik voor. Momenteel wel moeilijk. Veel onrust en somber, en dat maakt het lastig. Maar hier moet ik doorheen. Dit is precies waarom ik naar de drank greep. Dus als ik dit volhoud ondanks me zo rot voelen is dat enorme winst. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...