Spring naar bijdragen

Zaterdag 27 juli 2019


Sowhat

Aanbevolen berichten

Hoi Myle jammer, Hoop dat je de schade wat hebt kunnen beperken! Wel goed dat je het zegt. Enorm knap want daar begint het mee natuurlijk en ook dat je vanwege die reden hier komt. Veel water drinken morgen en een realistisch plan maken, ben ik nu ook weer mee bezig. Dat helpt..

Na mijn binge niet meer door  gedronken, wel 1 keer gestruikeld. En het hielp wel om het hier te zeggen. Gaat jou ook uiteindelijk lukken!!!

Slaap zo verschrikkelijk slecht. Wel 2 uur geslapen in totaal, toch wat. Beter iets dan niets. Moet daar even doorheen. En natuurlijk ben ik blij dat partner wel goed slaapt. Maar rolt steeds mijn kant op, tegen mij aan. We hebben een heel groot kingsize bed. Normaal zou ik het fijn vinden, maar als je het zo heet hebt. Dan is het echt niet fijn, kan ik niet tegen dat er dan iemand tegen mij aanligt. Dan denk ik ook nog eens dat hij het expres doet, natuurlijk niet zo, vul ik dan in. En echt met mijn benen, hem naar de andere helft van het bed duwen. En dan verplaatst hij zich en gewoon doorslapen, ongelooflijk haha. Ben er maar uit gegaan. Zou het liefst expres hard met deuren klapperen zodat hij ziet dat ik niet slaap en ja dat is heel kinderachtig.Dus nee dat doe ik idd dan ook maar niet.

Moest zelfs wat lachen nu om mijn irritatie dat hij wel kan slapen. En @bumperjim vertelde het best okay/grappig en nu moet ik er weer om lachen. Leg mij neer en slaap als een pop meteen. Dat heeft mijn partner ook. Toch heel fijn voor hem Hier niets van regen of afkoeling geweest. Komt wel goed. De temperaturen gaan iets beter worden volgende week. Vanavond werken dus hoop straks nog even een uurtje in slaap te vallen. Drank was mijn slaapmiddel, sliep er gewoon goed van. Ook van 2 glazen bier. Geen coma slapen. Maar goed het is zoals het nu is, uiteindelijk zal ik wel weer gaan slapen.

Lieve @Cleo66 veel plezier vandaag in de sauna!!! Dik verdiend. En echt die melk en cornflakes op de deur en dan ook nog weg scheuren. Had het gewoon laten liggen, zelf opruimen als je met dingen gaat gooien. Kom niet aan mijn servies en etc. Mannen soms.......:D:lips:

bewerkt door Smaragd
Toevoeging voor Cleo
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op ‎27‎-‎7‎-‎2019 om 10:24 zei NickyLJ80:

Oh dat is ook spannend Rosee, 16 jaar en (soort van) alleen naar Spanje. Hoe lang gaat hij? 

En dochter ging niet met tegenzin hoor. Maak me ook geen zorgen. Die komt wel weer heelhuids thuis, daar zorgt haar vader wel voor. Ik vind het zelf alleen een gek idee, 3 weken zonder kind om voor te zorgen :D

Refusal kan nét dat steuntje in de rug zijn Wiplala. Heeft mij in het begin ook geholpen. Pak die laatste kans hoor, nuchter zijn (en blijven) kan je zoveel opleveren. Even doorbijten nu, succes:rose:

Zeker weten zie mijn nieuwe draadje van vandaag.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...