Spring naar bijdragen

Quera


Quera

Aanbevolen berichten

Ja dat uitstelgedrag ken ik ook. Goede voornemens hebben maar dan het toch voor je uit schuiven, elke dag weer.

Maar misschien kun je het omkeren: dan zeg je 's morgens: vandaag drink ik niet, en verder vooruit hoef je niet te kijken. Misschien kan je het later wel weer eens doen, daar ga je immers zelf over, maar dat schuif je dan voor je uit, elke dag weer. Het is een manier die voor veel mensen makkelijker is dan zo'n definitieve keuze voor altijd. Misschien dat je zo'n definitieve keuze later nog wel eens wilt maken maar daar hoef je nu niet mee bezig te zijn. Misschien is die keuze ook wel beter te maken als je wat los bent komen te staan van de gewenning en de lichamelijke afhankelijkheid van het goedje.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 weeks later...

Ik dacht maar eens even wat van me  te laten horen, ik sta bij het jaarpact vermeld en dan is het wel zo leuk om te weten of inderdaad alles goed gaat.

Ik heb juist voor het jaarpact gekozen, niet omdat ik een bikkel ben, juist niet, maar omdat ik mezelf maar al te goed ken. Een dagpact en een weekpact daar zou ik mee gaan sjoemelen. Een dag of een week niet gedronken, dan mag het daarna wel een dag of een week weer. Maar dat gaat niet op voor een jaarpact, dan moet je het hele jaar volhouden.
En het gaat goed tot nu toe,  daar ben ik erg blij mee, want eindelijk is de knoop eens doorgehakt..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 year later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...