Spring naar bijdragen

Even voorstellen Myle


Myle

Aanbevolen berichten

Wat fijn @Myle dat er nu toch een een optie is gekomen dat je zodra de deuren open gaan er meteen een opname kan plaatsvinden.

Ben benieuwd of je thuis onder begeleiding al kan gaan detoxen , en in ieder geval ook mee controle en toezicht voor je , nou dat moet toch heel goed voelen om het nog even vol te gaan houden !!!

En vodca is geen optie !!! zei de grootste vodca afnemer tegen de andere haha ( even grapje he !! )

 

Je kan het meis , blijf in jezelf geloven , ga je vanavond nog een online meeting doen ?

Ik denk dat ik er zelf wel een ga doen ..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Djw @Lieke7777:rose:

Dat thuis detoxen hangt vooral/geheel af van mij (en ook wel iets misschien van wat de verslavingszorg aan zal raden morgen). Ik heb nu het advies gekregen om vooral tra René te nemen en, heb ik beloofd te doen en ook gedaan. Het helpt een beetje tot nu toe. Heb wel eerlijk gezegd dat ik me zo slecht voel en die (v/w)odka wat ik nog heb niet weggoi. Ondanks de medicatie die ik heb protesteert mijn lijf nog steeds erg. 

10 minuten geleden zei Lieke7777:

En vodca is geen optie !!! zei de grootste vodca afnemer tegen de andere haha ( even grapje he !! )

Ik hoop dat we over een tijd tegen elkaar kunnen zeggen: Wat een ranzige rotzooi, NOOIT weer. Jij bent zo goed bezig en ik wil je nogmaals een heel groot compliment geven.

Nu of zo ga ik eten. Tegen heug en meug dat wel.  maar het worden gebakken aardappels, spinazie en ei. Een vriend maakt het klaar. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik doe trpuwens vanavond een meeting. Zou het leuk vinden om je IRL/ pc te zien. Ik zie er niet uit maargoed, dan nog. Wil je eventueel een PB sturen welke je bijwoont? (als je wil, het is geen moeten, en wie weet hebben we elkaar al eens gezien:))

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Blij dat je me iets liet horen, ook al gaat het niet goed. Blijf in contact!

Daar is dit forum ook voor, juist voor. Ga nou niet helemaal opgeven. Anders doe ik je wat aan ;)

Kom op, meer kan ik niet doen. Gaat mij aan het hart natuurlijk. Je bent heus niet de enige, ben soms hetzelfde. Meerdere mensen op dit forum. Zonder contact, gaat het heel snel, geloof mij maar daarin. Ken de bodem ook heel goed. Vechten meisje, al is het een klein stapje/hapje/gedachte.

Dikke :lips: Je bent in mijn gedachten.

Als ik het kan, kan iedereen het.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...
4 minuten geleden zei nondetju:

aangezien ze 2 april groenlicht gekregen heeft voor opname maar de datum niet bekend was  ga ik er inderdaad vanuit dat ze nu op een goede plek is, en onderbehandeling. myle kom op je kunt het!

Maar alsnog, even laten weten hoe het met je gaat als men naar je vraagt is toch een kleine moeite? Ook als het minder gaat, gewoon even hallo ofzo.. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Is een kleine moeite inderdaad. Ik leef nog. Opname duurt nog 1 tot 3 weken. Ik heb geen. idee wat er afgelopen tijd is gebeurd met jullie wantt lukt me niet om dat terug te lezen .Thuis afkicken lukt(e) ook niet zo goed. Steeds maar een paar dagen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het klinkt niet fantastisch Myle, maar ik ben blij dat je je hier weer even gemeld hebt. Is het een idee om dat contact in stand te houden de komende weken in afwachting van de opname?

Elke dag niet gedronken is er één! Goed dat je er toch steeds weer voor gaat. Hou vol en sterkte. Hoop je hier weer wat vaker te lezen. :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

9 uur geleden zei Lonster:

Waarom jezelf zo kwellen. Houd het bij een onderhoudsdosis, als dat lukt, totdat je dit begeleid kunt doen. Hang in there Myle.

Ik vind dat het moet lukken al bewijs ik mezelf vooral van het tegendeel. Loop 100 keer tegen de lamp (of iets anders ) voor het doordringt geloof ik. Maar t voelt erg dubbel. Ik wil het zonder proberen zolang het lukt. Aan de andere kant is een onderhoudsdosis misschien beter dan eens in de zoveel dagen veel te veel. Ik weet even de beste weg niet.

9 uur geleden zei Bob:

Goed weer wat van je te horen in elk geval, @Myle. Weet je ook hoe lang die opname gaat duren?

De opname zou 3-6 maanden duren en misschien langer als dat zinvol lijkt. Ik heb morgen hopelijk meer duidelijkheid over hoe lang het nog duurt. 

Allebei (en Senna ook) bedankt voor het reageren trouwens. Ik ben even niet veel online maar dat ligt aan privé zaken die ik hier niet openbaar wil/kan zetten. Het is ook niet alcoholgerelateerd 

Slaap lekker hoop ik allemaal, en ik zal proberen iets regelmatiger een update te posten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve @Myle leef met je mee, dat weet je. Ken/herken veel. Maar aub mij niet net als gisteren om 4 uur in de nacht appen. Schrok me kapot. Hoop dat je dat begrijpt, ik slaap al zo slecht. Mag mij altijd appen maar niet op dat tijdstip. 

Tik/schrijf hier dan, please. Hou je goed bijeen, want het gaat niet goed met je en dat vind ik heel erg, dat weet je! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...