Spring naar bijdragen

Even voorstellen Myle


Myle

Aanbevolen berichten

Ik heb die berichten verwijderd omdat ik inderdaad onder invloed dingen had gezegd die persoonlijk zijn. En die ook niet helpend waren voor wie dan ook. 

Slapen is en blijft ook een probleem. Het gaat niet echt @Rosee. Ik ben steeds in onderhandeling met mezelf en het is erg uitputtend.

Ik heb mezelf inmiddels wel bijeen gepakt. Hoewel, dat denk ik nu. Ik drink vandaag niet (vannacht) maar ik kan even amper verder kijken dan een halfuur. En ik heb geen kookwekker. Want ik kook ook regelmatig niet. 

Goed idee misschien om ondanks de gourmet van vanavond nog even wat eten te maken. Iets simpels. Ik heb namelijk niet zo gek veel gegeten daar.

Dankjewel voor het vragen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik red mezelf en ik overleef vooral. Dat is eigenlijk wat eerlijker. 

Toevoeging: Ik ben een stuk meer positief dan hoe voorgaande overkomt. Geen zorgen. Ik heb even tijd nodig om wat dingen te plaatsen.

bewerkt door Myle
Toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het gaat redelijk oké nu. Ik ben O&N droog doorgekomen in ieder geval. Was regelmatig niet makkelijk. Ik was in een hotel samen met mijn ex en het ging boven verwachting goed. Volgens mij voor ons beiden. Ik kan me niet herinneren of ik ooit zo goed het nieuwe jaar in ben gegaan. Ik denk van niet.

Ik weet aan de andere kant niet zo goed meer hoe ik dit forum kan of wil gebruiken. Ik neem misschien een beetje pauze, vooral wat betreft dingen vertellen over mijzelf en omgeving. Onlangs vroeg ik @Bor iets wat ik mij afvroeg maar hield niet genoeg rekening met de mogelijke gevolgen van mijn ongelijk. Ik geloof Bor en ik geloof mijn ex. En ik vind het erg moeilijk om nu open te zijn over de afgelopen dagen bijvoorbeeld. Ik zou veel willen vertellen. Maar ik kies er even voor om dat niet hier openbaar te doen. Ik vind het jammer, want 'jullie' zie ik, en zijn wel juist die personen die me hebben bewogen om mijn verslaving openbaar te maken naar de zgn hulpverlening om me heen. 

Ps: @knakker Het was geen fristi, maar jip en Janneke champagne :lol:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...