Spring naar bijdragen

Even voorstellen Myle


Myle

Aanbevolen berichten

Oke op die manier. Sorry ik voel me juist denk ik wat snel 'aangevallen' omdat de mogelijkheid om drank te halen natuurlijk prima aanwezig was. Maar het moeilijk vond om niet te doen en ook niet heb gedaan uiteindelijk. En voel me daar een beetje trots op nu achteraf. 

Haha kan van veel mensen zo'n hmmm<_< opmerking hebben maar omdat jij het zei dacht ik even huh:( 

Maar thanks voor de verheldering.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dan heb je ook alle recht om mijn nek om te draaien.;)

Ik had het ook bijna gedaan. Ben 2 keer winkel in en uit gelopen. Maar ik ging juist zo vol goede moed richting de meeting. En wilde niet dat ik uiteindelijk zou moeten toegeven dat ik een AA meeting bijgewoond had bij de slijter (bij wijze van) Dus heel erg op mezelf ingepraat en stil gestaan bij wat me positief zou helpen. Nu een dubbel gevoel erbij. Dat dan weer wel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heel goed, @Myle, die vaardigheid om iets leuks te kunnen maken van een onverwachte situatie. Een teleurstelling kunnen ombuigen tot een verrassing. Zo kan de ene persoon het leven ervaren als iets vol verrassende wendingen terwijl de ander maar blijft klagen dat het anders uitpakte dan voorzien.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Myle je vroeg op een ander draadje naar de meditatiemuziek met binaural beats. 

Er zijn verschillende frequenties die werken voor je hersenen. Voor rust en ontspanning, helderheid en concentratie heb je alfa/betagolven nodig (die je brein ook in die toestand aanmaakt).

Op YouTube is van alles te vinden daarover, bijvoorbeeld deze

Ik heb een cd waar ik vaak naar luister thuis. Die heeft meerdere frequenties. Deze hieronder heb ik vanmorgen geluisterd. Je hebt er een koptelefoon bij nodig. Ik had gisteren een drukke werkdag met reizen en veel mensen spreken en heb het idee dat het me geholpen heeft om niet overprikkeld en doodmoe thuis te komen. Je moet dan wel regelmatig luisteren, 15-30 minuten per dag. Een bekende meditatie-app is brainspace (Engelstalig). Er zijn ook anderen.

 

bewerkt door Lonster
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ging het een beetje vandaag lieve @Myle ?

Hoop het Zo, we gaan een film kijken. Hij wil het zo graag, een actie film, hou er totaal niet van. Maar goed kijk maar mee.

Tot laters of morgen. Goed gedaan gisteren trouwens! Al mislukt het, wel melden he, dat mag hier en daar is dit forum ook voor. We zijn hier niet allemaal even perfect.

 

 

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dankje @Lonster. Ik ga het vanavond voor ik ga slapen uitproberen. Engelstalig is geen probleem. 

@Smaragd Je hoeft niet mijn hoofd af te bijten. Of nek om te draaien. Het is gelukt allemaal. Ook vandaag niks gekocht ookal is het weer even lastig. Maar wil nu niet opgeven. Het is wel vaker lastig. 

Kreeg trouwens te horen van mijn ex dat ik dagen beschrijf als 'ging/gaat goed'. Of 'ging fout'. Zonder dat ik eigenlijk het gevoel benoemde wat er aan beide kanten bestaat of vooraf ging. Daar was zij benieuwd naar. Was wel een stukje spiegel voorgehouden worden en aanleiding tot zelfreflectie. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

O hé @Smaragd ik had je laatste bericht nog niet gezien. 

Maar het ging eigenlijk best goed vandaag. Nu even wat moeilijk. Maar wil niet opgeven wat ik nu heb "bereikt" (klinkt alsof het zo heel wat is maar alle begin is iets)

Wens je veel succes met die actiefilm. Haha kan me zo voorstellen dat je dat niks vindt. Vind er zelf ook niks aan maar ik hoef met niemand rekening te houden. 

En als het misgaat zal ik het trouwens melden. Heeft totaal geen nut om te doen alsof, want voor een niet-verslaafde zijn mijn leugens al ontzettend slecht. Ik ben daarvoor veel te doorzichtig.:rolleyes: 

Ik heb al de grootste moeite te onthouden wat ik op sommige momenten heb gedaan door dissociatie. Laat staan dat ik daarnaast zou onthouden wat ik bewust verdraaid heb. Geen beginnen aan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

42 minuten geleden zei Ties:

Mooi volhouden, morgen zitten we op een week, ik ga dat vieren met chocola :D

Ik ook! Met super chique chocola van Lindt. Dat is niet iets wat je zomaar achter elkaar door(vr)eet maar wel een beloning. Ik heb mezelf als doel gesteld dat ik 2 ervan mag nemen na een week sober. Bij de koffie of thee :). Ben ook super trots op jou!

@Puma Dankjewel. Er is altijd wel een sprankje hoop. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ga ook op voor dag 8, moet weer werken, zie ik enorm tegen op omdat ik de enige ben die het examen niet gehaald heeft.... Gelukkig duurt mijn dienst 12 uur en daarna ben ik vast zo moe dat ik linea recta mijn bed in duik... Nu nog even kopje thee met de katten op de bank 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Niet jezelf op de kop geven hoor. Het ging nu eenmaal niet goed. Je kan een herkansing doen volgend jaar. Ik vind het eigenlijk vooral knap dat je gestopt bent. En dat is voor nu even het meest belangrijk lijkt me.:rose:

Ik zit nu ook met mijn kat op de bank. Met verse thee in zo'n mandje. 

Ik keek vanavond trouwens op rtl4 het programma 'de sleutel'. Daar probeert Beau 5 daklozen te helpen. Waaronder iemand met een fors alcoholprobleem. (50 bier per dag?) Het was de eerste keer dat ik het keek, maar het voelde confronterend. Ook kreeg ik het idee: Dit wil ik niet. De man in kwestie was ook weggegaan uit de detox na 2 dagen en vervolgens heeft hij zich alsnog gemeld dat hij toch hulp wilde. Ben benieuwd naar het vervolg.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, dat programma De sleutel volg ik ook. Het loopt al een paar afleveringen, maar er komen er nog meer. Best wel heftig, en zeker die man die jij beschreef. Trouwens ook die met zijn boerderijdieren in huis. Eigenlijk had die geen appartement in de stad maar een boerderijtje moeten krijgen, ergens buiten waar hij wel dieren had kunnen houden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...