Spring naar bijdragen

Even voorstellen Myle


Myle

Aanbevolen berichten

Ik ben 1 keer geweest. Er waren toen 4 mensen, waaronder ik. En het werd uiteindelijk een beetje afgelast. De mensen die elkaar kenden gingen met elkaar weg en ik bleef letterlijk alleen over. Daar ben ik nooit meer naartoe gegaan. (schijnt dat er meestal wel meerdere en andere mensen komen maarja)

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bummer, dat is niet echt in de roos als je voor de eerste keer onderzoekt of de meetings iets voor je kunnen zijn.

Zelf heb ik verschillende groepen bezocht om te kijken waar ik me een beetje thuis voelde, uiteindelijk was er een NA groep in de stad naast de mijne waar ik de meeste klik mee had.

Succes met je zoektocht naar de juiste hulp Myle, ik vind dat je het zo verdiend namelijk :rose:

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt

Ik wil ook verschillende groepen gaan uitproberen. Heb een aantal in de buurt opgezocht en heb de telefoonnummers erbij gezet. Aankomende dinsdag ga ik trouwens in die detox opname. Ik had t verkeerd begrepen dat we er dan over zouden gaan praten. Blijkbaar is er genoeg gepraat. Gisteren vond ik het nog nodig om te gaan drinken. Vandaag niet. Hoewel ik ook niet wist hoe ik nog bij de winkel zou komen. Kruipend, misschien. Nu Disney+ kijken. Is nog gratis tot aankomende woensdag.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@nondetju Dankjewel! Ik denk zeker aan die positieve dingen. 

 

Vandaag bijna de hele dag in Eindhoven geweest met ex. Naar Glow. Was heel mooi maar koudd! Wel erg goed kunnen praten met haar. Dat was fijn en heeft me een boost gegeven. Ondanks dat ik in de loop van de dag steeds meer last kreeg van ontwenning. Wist niet meer waar ik het zoeken moest uiteindelijk en ben blij dat ik nu thuis ben. Onder een deken en proberen de nacht zo goed mogelijk door te komen. Vind het spannend morgen maar ben ook echt opgelucht. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Opgelucht vooral omdat ik hopelijk, denk ik na zo'n week niet meer meer "moet". Ik verwacht niet dat het na die week daarom maar gewoon automatisch zal gaan. Weet dat het niet zo werkt want ik ben vaker gestopt. Maar zie wel perspectief om er zoveel mogelijk te halen. En ik heb besloten toch te gaan vragen of ik niet erna onder ambulante behandeling kan blijven. Vandaag deed het me allemaal niks. Café's, reclame, bierspelletjes en zgn "grappige" tekstbordjes die in zo'n uitverkoopwinkel lagen. Of mensen die hoorbaar opscheppen over hoe ze toen of dan zó dronken waren. Haha? Drank wordt wel erg geïdealiseerd. (Vond mijn ex, dat zei ze) Ben het er wel mee eens.

Vandaag overdag had ik geen zucht ondanks 't rillen en warm/koud zijn, slap voelen etc. Ik vond het erg dat we bij MC Donalds gingen eten ipv een restaurant omdat ik het idee had dat ik niet normaal met mes en vork kon omgaan. Het eten zou eraf trillen. En daarnaast dacht dat ik over mijn nek zou gaan van eten. Had uiteindelijk ook maar half patatje op want mn lijf protesteerde te erg. Het werd steeds erger. Uiteindelijk voordat we afscheid namen nog een fles wijn gekocht bij AH2go. Ik wilde het eigenlijk niet en had er geen zin in. Maar viel wel bijna om. Ex zag en merkte het en zij heeft me met nadruk gevraagd of ik dat toch (alsjeblieft) zou doen. Ik voelde me daarna de terugreis steeds slapper worden en heb gewacht tot zij ook thuis was en daarna toch die fles geleegd. En lichamelijk "helpt" het. Ik had alleen geen echte zucht en maak me wijs dat het idd een noodzaak was. Móeten drinken. Ik wil een eigen keuze hierin. Volgende week hoop ik hier een echt positief bericht neer te zetten! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ah daar/hier zit je!!!

Goed dat je toch bent gegaan, dapper, stoer, geeft wel aan dat je wilskracht hebt. Al had je die fles wijn wel opgedronken, had ik niet raar gevonden hoor.

Over 8 dagen zul je bemerken dat Myle er anders instaat. Niet dat je er bent natuurlijk nee.

Gaat de detox ook plaats vinden bij dezelfde instelling/plek waar je nu zit?

Een vriendin van mij heeft ook de detox bij ggz gedaan en er volgt nu verder onderzoek etc etc. Op de open afdeling(ze mag/moet er 12 weken verblijven) Heb nog nooit iemand zo zien opknappen als haar, ze zit er nu 6 weken. Als een wrak en met tegenzin ging ze erin. Heel ander mens nu. Ook weer degene waar ik toen bevriend mee raakte. Fijn om te zien en te bemerken. Voor haar maar ook voor mijzelf. Alsof iemand weer een beetje terug is. Na die opname gaat ze nog een na traject(ambulant voor iig een jaar) in, dat was voorwaarde voor deze opname. En dan gaat het echte werk weer beginnen natuurlijk. Iedereen heeft haar laten vallen, bijna iedereen. Ik en nog een vriendin niet. Dit weekend mag ze 1 dag/nacht in het weekend weg. Om te oefenen/proberen. Ze komt dan van zaterdag op zondag bij  mij. Thuis durft ze nog niet. Vond het fijn dat ze het mij vroeg.

Je doet er echt goed aan denk ik!!! 

En sorry voor de complimenten:D;)

 

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het eerste wat mijn ex zei toen we elkaar zagen was: Je ziet er niet zo gezond uit. Maarja dat wist ik wel. Ik heb me in de ochtend dan ook met de fiets naar de bus verplaatst. Dacht dat lopend 150? meter te veel zou zijn. Ex had nog aangeboden om naar mij door te reizen maar dat vond ik uiteindelijk niet kunnen. Dus toen zat ik in de bus. 

Ze vond het ook positief hoe ik "aanwezig" was vandaag. Ik zag niet overal afwijzing. Voelde me niet alsof ik me moest verantwoorden. Ik was eerlijk. 

De detox is op hetzelfde terrein als mijn appartement. Hoef maar zo'n 5 minuten te lopen. Heb opvang geregeld voor mijn kat.

Het verhaal van die vriendin kan ik goed zien als inspiratie. Lijkt me ook erg fijn voor jou, dat ze blijkbaar het vertrouwen (wel/meer) heeft bij jou. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Geen probleem hoor @Smaragd :) Deed het inderdaad omdat het misschien nu even de beste optie leek. Het was ("maar") 1 fles wijn dus ik ben er nu niet ondersteboven van. Kocht expres geen 2 of 3. Want het ging me om de ergste symptoombestrijding.

Ik ga maar eens proberen te slapen zo. Nog even wat eten. Daarna naar bed. Ik moet er vroeg uit.

bewerkt door Myle
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Geeft wel aan dat ze best nog om jou geeft(je ex) en ben heel blij voor jou dat je het wel aangaat. Je hebt het zelf aangekaart, besproken/uitgesproken. Op jouw verzoek gaat dit gebeuren. Enorm knap van je en investering want dit was echt goed fout gegaan  en ja natuurlijk is dit ook projectie. Mijn laatste crisis opname/detox, wilde ik het ook zelf. Het kon gewoonweg niet meer zo. Gilde letterlijk om hulp. Op tijd ontwaakt, zo noemde ik het toen. Jij gilt dan niet maar ik wel. Heel veel moeite gekost om die detox in te kunnen. Ga ervoor lief mens. Dat verdien je en hoop dat je in contact kan/mag blijven. Denk dat wel meerdere mensen veel om jou geven hier.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei Smaragd:

O je hebt die fles wel opgedronken, las geleegd...dacht weg gegooid , sorry. Niet zo raar en misschien zelfs wel verstandig.

Mja wat daar verstandig aan is dat ontgaat mij. Myle ik hoop dat verstandige mensen zich om je gaan bekommeren vandaag en dat men zich realiseert dat een weekje niet langer is dan een minuut in dit verband. Ik hoop dat het iets oplevert. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...