Spring naar bijdragen

Dagdraad 19-7-2019


bolletje

Aanbevolen berichten

9 minuten geleden zei Yana:

Ik kan bij mijn 'toetsenbordje' opde telefoon zo'n tandwiel aanklikken en dan 'tekstcorrectie' kiezen en dan 'automatische correctie' uitzetten.

O ja, dat is het, ook op mijn telefoon. Ik had een andere instelling gevonden maar dat is niet die waar we het nu over hebben.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oke Sober, 

Je bent  weer behoorlijk aan het overdrijven. Dit hebben we al eerder van je gezien. En logisch dat Yana en Chleo en anderen reageren op je tegenstrijdige berichtgevingen hier. Ik heb met je te doen. In al je berichten schreeuw je om aandacht. In veel berichten ......    ( weggehaald) . Ach, ik heb echt met je te doen, maar zoals al door meerderen aangegeven, lieg je behoorlijk hier. Eerlijk gezegd heb ik ook vaak gedacht dat je het een en ander verzint.  En dat vind ik niet fijn. En kom nou niet aan met het begrip van je arts, dat heet beroepsmatige empathie, prima voor jou, maar ik kan er niks mee. 

Hoe nu verder? Geen idee. Ik wens je wel het allerbeste. Je neemt afstand, zeg je, ook dat heb je al twee keer eerder gedaan/gezegd. Ik hoop voor jou dat het je nu wat gaat opleveren. . Het allerbeste, Sober. 

bewerkt door nancy
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ook dit om je heen schoppen is weer een manier om aandacht te vragen. Ik vind het geen prettige manier. Wees gewoon eerlijk en jezelf en vraag om aandacht daar waar nodig, niet op zo'n negatieve manier. Dan krijg je dus dit. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sober, niet durven vertellen is begrijpelijk, maar dat je reacties krijgt op het feit dat je relaas helemaal niet klopte is toch ook begrijpelijk? Het lijkt me dat je juist nu steun vannhet forum nodig hebt. Ik denk dat je dokter er niks van begrepen heeft, met alle respect. Wees authentiek, zoals anderen al zeiden, in de eerste plaats naar jezelf. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Snap er allemaal niets van wat hier gebeurt, maar dat hoeft ook niet. Hier gaat het oké, de ene dag makkelijker dan de andere dag. Maar niet weer gedronken, echt niet. Ik begin 1 augustus met werken, heb er enorm veel zin in. Dagritme, geld verdienen en sparen voor mijn toekomst.  Droom van een eigen plekje. Oh en heb weer contact met mijn ouders, ben daar zo vreselijk blij mee en dat is wederzijds. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 minuten geleden zei niks:

Dank u! Lees wel mee hier, maar vindt het lastig om mij in dingen te mengen. Wel even mijn complimenten voor @Bor en @Smaragddat ze zich zo herpakt hebben. @jopie wat ben jij een lieve oma! 

Jij kan in je eentje een hele dagdraad vullen met alles wat er in je leven veranderd is :)  ik snap wel dat je moeite hebt mee te praten , maar laat maar gewoon regelmatig iets van je horen, dat motiveert anderen. En ook als je zelf motivatie nodig hebt. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik begrijp het gewoon niet. Juist hier op een forum met gelijkgestemden. Ik heb de terugvallen, of hoe je het ook noemen wil, de afgelopen weken gelezen. De steun ontroert mij, geen vooroordelen, maar elkaar helpen. Wie heb je ermee @Sober? Ik denk toch in de eerste plaats jezelf. Het is juist zo fijn hier dat er geen vooroordelen zijn. Ieder met zijn eigen verhaal, de één nog jong, de ander al ouder. Kort gestopt, lang gestopt. In het dagelijkse leven wat ik nu leid, ben ik niet zo open. Is er angst voor vooroordelen, onbegrip. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lig ik weer wakker terwijl ik eigenlijk allang zou moeten slapen, ik walg van mezelf. Nee, geen terugval gelukkig maar vanavond weer veel te veel gesnoept. Hetzelfde patroon als destijds met alcohol: elke nacht met spijt en goede voornemens wakker liggen maar in de loop van de dag tóch weer zwichten. Stoppen met alcohol is me tot nu toe al een poos gelukt, ik baal ervan dat me dat met snoepen niét lukt. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...