Spring naar bijdragen

Onze huiskamer 6 Juli 2019


EefjeJ

Aanbevolen berichten

11 minuten geleden zei Robbin:

Een strip voor 28 dagen is ongeveer 75 euro. Persoonlijk vindt ik dat niet erg, het is natuurlijk niet niks om van de benzo af te komen en hopelijk 1 malig. 

Vijlen en wegen kan ook natuurlijk, het komt in principe op hetzelfde neer. Weet je hoe het moet? Of krijg je inmiddels al een spoed cursus van @Kannietmeer?

Die spoedcursus zit er wel aan te komen:lol:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 uur geleden zei bolletje:

Heb je hobby's Annie?

@bolletje mijn situatie is nu heel lastig, lig in scheiding en voel me echt een dakloze. Niet meer welkom thuis, slaap bij mijn moeder en stiefvader maar heb geen eigen plek daar, leef uit dozen en tassen nu, is een vechtscheiding. Ik kan wat ik ook doe mijn rust hierdoor niet vinden en die heb ik juist zo hard nodig. Donderdag heb ik een zitting want ik heb een voorlopige voorziening aangevraagd. Mijn ex wil namelijk niet betalen en zet mij met alles klem. Ik hoop dan iets meer rust te krijgen en snel een oplossing te kunnen vinden qua woonruimte en de scheiding snel te kunnen afronden. Xx

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei bolletje:

Vervelend (zachtjes uitgedrukt) Annie. Maar toch kan je proberen je zinnen een beetje te verzetten zodat je een beetje rust krijgt. Ga je naar het voetballen kijken?

Heb voetbal een beetje half meegekeken maar niet echt mijn ding. Ik kijk sowieso niet echt tv momenteel. Af en toe een beetje Netflix. Helaas hebben ze niet gewonnen. 

wel even gewandeld net. Dat was wel ok. Jij had dus een metaalachtig geluid. Rare verschijnselen zijn het allemaal zeg. Ik een knisperend geluid en af en toe schokjes vanuit mijn nek door het hoofd. 

Fijne avond lieve bolletje 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...