Spring naar bijdragen

Vrijdag 5 juli


niks

Aanbevolen berichten

Goedemorgen voor iedereen. Vandaag maar eens afspreken dat we wat aardiger tegen elkaar doen? Dat je het een keer niet elkaar eens bent, oké... Maar dat kan ook op een normale manier gezegd worden. Ik heb om 10 uur een gesprek voor een werkplek. Heb bijna niet geslapen van de spanning, duimen jullie voor mij? 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeie morgen mensen,

Wiplala stop eens met jezelf vreselijk op te dringen, dit is heel vervelend. Jij zit hier voor jezelf, en het is lief dat je anderen wilt helpen, maar dring jezelf niet op, Bor gaat haar eigen weg (altijd zo geweest:)). Het kost je veel energie die je ergens anders voor kan gebruiken.:rose:

 

 

Bor,

 

ik wil je graag advies geven en wat mij helpt.

 

Ik schrijf nu niks,doe pb of niet.

 

 

Niks, succes.

bewerkt door bolletje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@hub1 Ik woon in een blijf van mijn lijf huis, alleen heet het niet meer zo. Kan en wil hier natuurlijk niet eeuwig blijven. je ziet het hier veel, vrouwen die hier de hele dag hangen. Ze blijven in het cirkeltje van slachtoffer zijn. Ik wil zo snel mogelijk uit die rol. Natuurlijk kan de 1 dat makkelijker dan de ander, dat besef ik me wel. Ik ga ook hulp krijgen voor de verwerking. Maar alles wat ik nu doe, wat ik nu op start, zal alleen maar in mijn voordeel zijn straks. Ik droom van een eigen plekje. Doen waar ik zin in heb, niet meer bang zijn. Zelf beslissingen maken. Het komt wel, het is geduld hebben en nu keihard aan mezelf werken. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En voor jou, Bor, gebruik desnoods die negeerfunctie in je profiel. 

Is een maatregel die je eigenlijk niet wil maar op nog extra prikkels zit jij niet te wachten denk ik. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Succes @niks !

In Parijs bij de familie op bezoek. Zij werken beide, komen thuis om 21:00 en dan voor 7 uur 's ochtends al weer weg de metro in. Hij een beetje apathisch, zij op het randje van een burnout al jarenlang. Tja dan zie je dat het ook erger kan.

Wat zeur ik eigenlijk. Tel uw zegeningen :) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En nu, koffie op: in de benen. In mijn hoofd aan 1 stuk door moet-dingen tot woensdagavond. Maar dat is natuurlijk kul. 

Zwemmen, advocaat, oppassen (vandaag) , werken (weekend), schoonmaakactie van nu leegstaand huis vriendin (maandag/dinsdag), keuring bus(woensdag).... en dan weer werken. 

Klinkt erg zo. Kul. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Net eerst maar even een fles wijn door de gootsteen gespoeld. Was nog over van verjaardag 14 dagen geleden. Niet dat ik nou echt getriggerd was,  maar het deed toch wel iets met me. 

Ik zie een vriend die een paar maanden niet dronk weer afglijden, en het ontkennen en bagataliseren. Wat haat ik dat toch. Misschien omdat ik ook kind ben van alcoholisten, ik weet nog hoe graag ik wilde dat het zou stoppen, dat de drank niet op de eerste plaats zou staan. Triest. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...