Spring naar bijdragen

Vrijdag 21 juni 2019


Momentum

Aanbevolen berichten

Bij mij heeft t misschien toch te maken met 'hoe het hoort' terwijl ik van mezelf dacht dat ik zogenaamd zo'n vrij type ben. Ik ben bijv altijd helemaal opgelucht als ik naar een vriendin van me kijk, bij wie het nog erger is, om 2 uur zitten ze soms nog te ontbijten en de kerstboom staat er tot maart. Het ergste ben ik als het mooi weer is, dan wil ik iedereen het huis uit jagen om naar buiten te gaan, we moeten van de zon genieten! Doe toch eens normaal Rosee:blush:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei bumperjim:

Trouwens bumperjim je zou ook kunnen zeggen, probeer zelf eerst eens wat interessanter te worden :wacko: werk aan de winkel!

Oooooooffffff.... Stop eens met het allemaal zo interessant te willen laten zijn. Die kan ook nog. En dan heb je inderdaad alle frequenties en amplitudes wel gehad, denk ik. 

 

bewerkt door Gast
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen, 

Mijn moeder noemde mij ook altijd lui. Dat raakte me erg diep. Omdat ik niet lui was maar oververmoeid. 
Omdat ik een nachtmens ben sliep ik niet goed. In de ochtend altijd dronken van moeheid, ongelukken op straat onderweg naar school. 
Ja, dan ben je inderdaad niet voor uit te branden. 
Nu heb ik dat nog steeds. Zondag als de show is dan moet ik om 7 uur op. Ik zie daar als een berg tegen op. Ga wel vroeg in mn bed liggen en "nepslapen", ogen dicht en stil blijven liggen. Maar het wordt een brakke dag, zondag. 

Ze zijn flink aan het klussen voor mijn deur. Radio aan, stemmen hard. 
Ik kan daar slecht tegen. Achter mn huis zijn ze ook aan het klussen. Dus ik zit weer met alles dicht. 
Mekker mekker. Ik lijk wel een zeurkous. 

Leuk nieuws, de rode hond kan na maanden oefenen zelf de trap af. Hieperdepiep hoera! Dat is echt knap want het is een hele enge stijle open trap. 

Plannen voor vandaag:
Sportschool, huis schoonmaken, dansjes oefenen. Boodschappen worden geleverd. Financien bijwerken. 

 





 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo,

Hier nog 1 dagje vrij en dan weer 4 avonddiensten. Gaat goed, lekker werkend ritme. Daar gedij ik het beste bij. 

@nancy super gaaf. Je hebt er heel hard voor gewerkt. erg knap van jou!

Ik las over dat lamlendige in bed liggen van partner met bv een laptop. Hier ook gehad. Ik ergerde mij er groen en scheel aan. Hoe meer ik er van zei, hoe erger het werd. Was op een gegeven moment geneigd om een emmer koud water over hem en die laptop te gooien. Werd er zelfs wanhopig van. Ook hele nare gedachtes van als jij dat doet, dan kan ik net zo goed weer heel veel gaan zuipen en ook in bed liggen. Dan pak ik je terug. Dreigde ik ook mee, zo verkeerd natuurlijk!

Achteraf bleek hij in een diepe depressie te zitten. Werk ik zelf in de hulpverlening en had ik de signalen van partner niet eens goed door. Ik zag het alleen maar als lui en desinteresse en makkelijk doen. Heb toen een afspraak met de huisarts gemaakt voor een huisbezoek. En toen is er daar hulp voor ingezet. Tot op de dag van vandaag nog steeds erg dankbaar voor. Hij begon weer te leven, te delen en te sprankelen zoals hij eigenlijk altijd was. Erg nare periode maar ook leerzaam. 

Fijne dag allen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je zeikt helemaal niet. Herken ook het schoon maken om iemand heen die aan de laptop aan tafel zit. Nam bijna de laptop expres af. Ja ik kan echt heel gemeen zijn dan.

Erg knap dat je blijft delen en ja je situatie is heel lastig, die onmacht. Ik zou gillend gek worden maar daar heeft niemand wat aan. Hou je bijeen lieve Bor.

 

Wil toevoegen dat dit niet jouw schuld is wat er gaande is. Dat moet je echt gaan scheiden van jezelf en de situatie. Meen ik echt. Volwassen mensen zijn het nu. Niet dat dat het gemakkelijker gaat maken natuurlijk voor jou/hen.

bewerkt door Smaragd
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...