Spring naar bijdragen

Donderdag 20 juni 2019


Momentum

Aanbevolen berichten

Sterkte Bor. Ik begrijp het niet helemaal, maar dat hoeft ook niet.

Ik maak me op voor een concertavondje, die ik zonder alcohol probeer door te komen, omdat ik moe ben en morgen ook nog moet werken... pfff ik heb eigenlijk helemaal geen zin. Zou liever op de bank met een dekentje. Maar ja. Het is nog geen weekend en er zijn ergere dingen, als ik er straks ben is het vast wel leuk. Alleen een beetje alert blijven, dranktechnisch. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik een dag zonder alcohol. Druk op werk. En ben aan het solliciteren naar nieuwe baan., Dus dat is leuk en positief. Gisteren wel gedronen (3 wijntjes) dus dat is minder.

Hahha wat wel grappig en ironisch is..ik lag daarna op bed en kon niet slapen. Moest aan @Bor denken. Kan me voorstellen dat ineens aantal mensen in huis extra spannend is. Vroeg me wel even af;..waarom denk ik hieraan haha forum houdt me toch bezig

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ga slapen. Leerzame periode weer. Ik ben heel blij met de mensen om me heen. Ook hier. 

Ik miste het drinken niet op de borrel, maar het niet zo goed meebewegen in dezelfde flow wel een beetje. Goed om me niet te vaak in dergelijke situaties te begeven. 

De hond heeft trouwens steeds diarree. Moest ik ook nog ffe kwijt. Geen giardia volgens dierenarts. Fijn. Misschien een gevoelig maag-en darmstelsel. Ik ben helemaal verliefd op het beestje. 

Slaap lekker

bewerkt door Lika
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...