Spring naar bijdragen

Dinsdag 11 juni 2019


Aanbevolen berichten

 

 

12 minuten geleden zei Smaragd:

@Clare laat vandaag nog wat van je horen okay? Je bent/was heel goed bezig. We gaan allemaal weleens onderuit en dan is het zo belangrijk dat je je wel herpakt. Vond het enorm knap dat je dit deelde. Voor de meesten hier heel herkenbaar. Niets om voor te schamen. Kom op!!

Ik schaam me

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Schaamte was voor mij ooit de grootste trigger om door te blijven drinken, net als kwaad en gefrustreerd zijn. Als het in mijn relatie niet goed liep............had ik de oplossing, drinken/verdoven. Maar het kan anders, dat weet ik nu wel. Ik ga douchen en blijf delen hoor! En als het echt te gek wordt, ga ik mijn partner bellen dat hij thuis moet komen. Vertrouw mezelf niet. verschrikkelijk maar goed dat ik het door heb.

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank jullie wel,. Voelt heel kinderachtig maar heb mijn partner gebeld. En hij zag de ernst in en is gekomen vanuit zijn werk. Alles uit huis weg gehaald. Ben opgelucht en de zucht is over. Blij dat ik het wel heb geuit, in het verleden zou ik het geniepig hebben gedaan en dat wil ik niet meer. Gedoucht en thee en zo paar uurtjes slapen en dan fris op en terug komend in het ritme, bedankt!

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Clare, wat rot dat je je schaamt. Ik kan nou wel zeggen dat dat niet hoeft, maar of dat helpt...maar heeee, hier weten we allemaal hoe moeilijk de strijd met alcohol kan zijn, gestruikeld en weer opstaan,  even diep zuchten en we gáán er weer voor, mét z'n allen! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei nancy:

Mooi opgelost Smaragd! Enig idee waar die zucht nou ineens vandaan kwam? 

Hele goede vraag Nancy.

En ik weet het nu, althans dat denk ik .Ik kwam de zoon tegen van de honkbalcoach die mij als tiener heeft misbruikt jaren lang. Het is 4 dagen geleden. En die arme jongen(mijn leeftijd) kan er ook niks aan doen. Hij lijkt kwa fysiek zo op zijn vader, heeft iets in mij los gemaakt. Soort van trigger in mijn koppie, alles kwam weer boven. Maar ben er gelukkig niet om gaan drinken. Maar zat er heel dichtbij. Zo blij dat ik het geuit heb hier.

Wij eten een varkenshaasje met sausje, gebakken aardappels en bietjes met ui.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

17 uur geleden zei Smaragd:

Clare ik draai mijn  laatste nachtdienst. Had 40 alarmeringen en te laat gelezen dit.

Jij gaat voor compleet stoppen toch? Dus dan is dit werkelijk heel naar voor je.

Herpak je morgen............En drinken op een boot en al zeker als je nog ook het roer in handen hebt, is zeer gevaarlijk. Je had wel kunnen verdrinken.

Sterkte en laat morgen wat horen!

Lees nu je bericht...ik ga stoppen. En je bericht ..You made my  smile...wat al een tijd niet gebeurt is spontaan  lachen...thanks. we gaan er voor ...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...