Spring naar bijdragen

1-6-2019


Aanbevolen berichten

2 uur geleden zei Kannietmeer:

 


Met paroxetine moet je heel heel langzaam gaan. Dit betekend ook dat je niet trapsgewijs  met kwarten moet afbouwen maar een wekelijkse microtaper is veel beter te  verdragen. Ik ben eind december begonnen met de venlafaxine afbouw en ben nog niet op de helft, maar wel over 1/3 afbouw heen. Ik heb in feite echt nog bijna geen afbouwklachten. Ik kom van 75 mg , en doe 1 mg per week van mijn medicatie af. Als ik op de helft ben, en ik zou toch wat klachten gaan ervaren, dan ga ik zelfs naar 1 mg per 2 weken, of als langzaam als nodig. Heb je hulp nodig bij de afbouwmethode?

Het programma heb ik nog niet gezien, want ik heb geen tv, maar kan wel op uitzending gemist kijken. Mijn moeder vond het duidelijk ook een aanrader want ze apte me. Jim van Os weet ook echt waar hij het over heeft, want hij degene die met Peter Groot het onderzoek probeert vorm te geven voor de rationaliteit van afbouwstrips/taperstrips en probeert deze vergoed te krijgen via de zorgverzekering.

Geld is zeker een issue. Het is op de lange termijn denk ik goedkoper voor de verzekeraars en de regering om ons te helpen af te bouwen, gezien alle side-effecten van een aangetaste gezondheid. Maar zover kunnen ze geloof ik niet kijken, want ze beslissen zoals ik het  zie steeds op korte termijnkosten.

Rare dromen.... dat is bijzonder.... Bij benzos afbouwen komt dit heel veel voor. bij AD afbouwen had ik dit nog niet gehoord.

Was bij kassa @Kannietmeer

 

bewerkt door Kaida74
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...