Spring naar bijdragen

Manou


Manou

Aanbevolen berichten

Ik merk dat jullie "raad" op het goede moment komt.Mijn dochter is niet meer gemotiveerd door te gaan met haar studie en ik moedig haar steeds aan.Is een ding van mezelf.Was vroeger aangenomen op het conservatorium en gestopt depressief.

Zij heeft haar eigen weg te gaan.Dus ik stop met aanmoedigen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zwaar weekend achter de rug.

Mijn dochter heftige ruzie telefonisch met vriendje in de tuin vanmiddag.

Heb moeite met heftige emoties.

En vertrok weer naar vriendje.

Daarna is wel mijn moment om te drinken.Heb mezelf " gered" door te gaan koken ook al geen zin.Nu moe heel vroeg naar bed.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kijk eens liefdevol naar hoe je nu nog steeds overeind staat Manou. Dat kon je een halfjaar geleden of minder denk ik niet van jezelf zeggen of hopen waarschijnlijk. Ik ben trots op hoe je het allemaal doet. Koken in plaats van drinken. Mijn complimenten. Slaap zacht :moon:

bewerkt door Myle
kromme zin
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Had vanmorgen behoefte om de balans op te maken.Voel me niet zo lekker en ben een ongeduldig type.In mijn agenda nagekeken hoe vaak het voor 15 augustus " mis ging " met de alcohol.Schrijf ik altijd op.Vanaf februari vrij indrukwekkende lijst.Heb mezelf dus aardig voor de gek gehouden.Dat het af en toe misging.Komt ook doordat ik een tijdje zat te klieren met antidepressiva.Steeds proberen of het ook met de helft lukt.

Wilde dit even delen.Rustig dagje houden maar vandaag.

Allemaal de best mogelijke dag:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voel me stabieler nu ik medicatie inneem.Af en toe even buiten of in de schuur voor een sigaretje.Heb vanaf 15 augustus niet meer gedronken!

Erg turbulent hier met mijn dochter ,maar ze belde vanmiddag er lijken wat constructieve veranderingen te gaan plaatsvinden.Waarschijnlijk toch tussenjaar studie zodat ze zich kan richten op herstel boulimea.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Die AD zijn volgens mij dus helpend. Gewoon mee doorgaan, zolang je er maar niet bij drinkt natuurlijk. Maar dat heb je al een tijd niet gedaan. Waarvoor ik bewondering heb. In de situatie waarin je zit is het (sowieso)niet makkelijk. Je doet het toch maar. Volhouden :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...

Oh getver meid, daar zit je nou met je kater. Als ik kon, zou ik je even lekker instoppen onder een warm dekentje op de bank en een grote pot thee voor je zetten nadat ik je een warme knuffel had gegeven. Rustig aan maar, wees lief voor jezelf en... blijf van die drank af!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...