Spring naar bijdragen

Weet niet hoe


Clare

Aanbevolen berichten

@Erizo. Ik heb een man en kinderen..maar ben ook eenzaam als ik van een afstand kijk heb ik geen reden om ontevreden te zijn want ik heb alles!! maar ik mis iets. Heb dit willen opvullen met drank niet oke. Mijn probleem is dat ik een watje ben en uit frustratie andere mensen aanval zonder een reden . Mijn ont  tevreden is mijn ding maar projecteer dit naar andere zo zo zo fout ..i know

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Clare Als je twijfelt of je misschien verschillende persoonlijkheden hebt, zou je eens kunnen googelen op de term " dissociatieve identiteits stoornis" (DIS). Of op "dissociatie". Ik wil je niks aanpraten maar er zijn vele gradaties in dissociatie en hierbij is vaak ook sprake van zgn gaten in je geheugen, of bepaalde dingen die je hebt gezegd of gedaan niet meer kunnen herinneren. Vervreemding van jezelf en/ of je omgeving.  Ik heb zelf de diagnose DIS en nogmaals, laat je niet door mij of wie ook iets aanpraten. Maar misschien herken je er iets in. (en kun je er iets mee)

Verder lijkt het me logisch dat het niet helpend is als je een naar persoon genoemd wordt, terwijl mensen je helemaal niet zo goed kennen. Ik wilde met mijn vorige bericht dus juist ook benoemen dat je me helemaal geen naar persoon lijkt. Succes:heart:

Edit: Je noemt jezelf een watje. Probeer jezelf niet zo af te vallen. Jij bent jij. Gewoon goed zoals je bent. En we hebben allemaal verbeterpunten!

bewerkt door Myle
edit
Link naar opmerking
Deel via andere websites

41 minuten geleden zei jopie:

Meeting een idee voor je? 21 september. Iedereen is welkom, jij ook

@jopie ik zat er aan te denken..maar ben in 2 strijd. Aan de ene kant wil ik graag jullie zien ..een gezicht bij jullie verhalen ..aan de andere kant  wil ik niet dat jullie mijn gezicht zien  na alle misdragingen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Claire, ik ken dit probleem als geen ander. Bijzonder dat je man niets merkte als je een flesje op hebt. Die van mij merkt het meteen. En geloofd de verhalen niet van gewoon de kurk erop houden. Als je ‘s morgens opstaat met serieuze ontwenningsverschijnselen kun je dit niet alleen oplossen. Sterker nog, het is levensgevaarlijk. Je hebt een detoxbehandeling nodig. Die helpen je van de lichamelijke ontwenningsverschijnselen af ( duurt meestal 3 dagen) maar de rest zul je ofwel zelf danwel met professionele hulp moeten doen.

ik kamp met hetzelfde probleem, dus als je een keer je verhaal kwijt bent, mag altijd. 

Liefs,

Ik wens je heel veel sterkte maar ga er aub iets aan doen. Een leven zonder alcohol geeft je zoveel voordelen.

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...