Spring naar bijdragen

Wil niks meer


niks

Aanbevolen berichten

Oh zeker @Yvonne ze is heel open, maakt met iedereen contact. In haar groepje leert ze nu al heel veel. Zo blij dat we de keuze hebben gemaakt dat ze daar heen gaat. In januari gaan wij starten met gebarentaal leren. @Maja ik ga het in mijn achterhoofd houden. Dank je wel voor de tip. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 months later...

Morgen begint voor iedereen het gewone leven weer een beetje. Wij aan het werk, meiden naar de opvang. Nog een paar weken geduld en dan weten we of en hoe het implantaat werkt bij Mini. Dan volgt er een intensieve revalidatie periode. Waarbij het zo fijn is dat de kinderopvang ook mee genomen wordt. Ook daar gaan ze heen, met tips en uitleg. Ik merk dat ik weinig over Inie vertel. Het gaat prima met haar! In 1 keer ontdekt ze van alles en slaat ze zo een paar stapjes over in ontwikkeling. Dat gaat helemaal goed komen, al zal ze niet voor haar eerste lopen zoals haar zus deed, maar dat hoeft ook helemaal niet. Verder is ze een heel rustig kind. Huilen doet ze bijna nooit. Haar grote zus vindt ze helemaal geweldig. Ze kan echt schateren om Mini. Andersom is Mini ook wijs met Inie. Elke avond moet Inie bij haar in bed, nog even knuffelen,kusje geven. Nog een kleine 2 maand en dan is ze ook alweer een jaar. Voor ons is het heel duidelijk dat we blij en dankbaar zijn met de beide meiden en het klaar is. Ik ben gegroeid denk ik, was ik eerst overal onzeker over, dat ben ik nu veel minder. Heb een goede vriendin gevonden, kinderen in ongeveer zelfde leeftijd. S zijn vrienden en kennissen zijn ook die van mij geworden. Eigenlijk loopt alles best lekker. Ik zou alleen nog wel een opleiding willen doen, maar pas als beide meiden naar school gaan. Het gaat eigenlijk dus allemaal best lekker. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat fijn dat het "gewone" leven weer een beetje begint ! En dat het met de meiden weer allemaal goed lijkt te komen, ieder op hun eigen tempo. Fijn :rose: 

En zelf ook gegroeid ondanks de afgelopen moeilijke periode !Je mag terecht trots zijn !!

Nu eerst maar eens samen gaan genieten.

En die opleiding, volgens mij gaat dat wel lukken straks, je ben een sterke vrouw !

Geniet :lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...