Spring naar bijdragen

Wil niks meer


niks

Aanbevolen berichten

  • 2 weeks later...

Ik droomde vannacht, een vent achtervolgde mij. Ik vroeg of hij mij met rust wilde laten, maar hij zei dat hij mij zou verkr.... Ik liep een centrum in smoordruk en schreeuwde om hulp. Niemand die wat deed. Gelukkig werd ik wakker, maar met 1 gedachte: ik moet drank hebben, nu! Het houd mij de hele dag bezig. niet dat ik drinken wil, maar hoe vast geroest het zit. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve @niks nachtmerries waarin je geconfronteerd wordt met je grootste angsten, vooral diegene die in de werkelijkheid liggen, roepen je primitiefste instincten op. De oude manier om ermee om te gaan, dus drinken. Je hebt nieuwe verbindingen aangelegd, nieuwe copingmechanismen gebouwd. Maar in de grootste paniek en angst steekt die oude vriendvijand weer de kop op. Het is niet erg, het slijt misschien steeds wat verder weg. Erkennen dat het er is, die drang, maar het niet op die manier weer aanpakken. Dat is sterk, dat is karakter.

En ik vind het heel rot van je nachtmerrie, dat ook.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Waardeloos, snap het volkomen... hou vol...wees sterk.... pak thee met verse gember...4 dunne plakken!! Helpt... maar praten over je dromen. Schrijf ze op, tot in alle detail

Zoek maar op oa. Grote Beer dromen uitleg 

Je zult versteld staan dat jouw droomwereld je zelf probeert te helen. Hier begint HET....  schijf alles op, zodra je wakker wordt, gelijk...leg oen en papier naast je bed... denk ook als je wakker wordt als eerste: wat heb ik gedroomd.  Stukje bij beetje weet je steeds meer en zul je verbaasd zijn over de hulp uit jou eigen dromen... sterkte

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat naar  dat je overspoeld  wordt  met drank  gedachten  na deze nare droom ,  ja vastgeroest   alsof je oerinstinct  je weer over wil nemen naar verdoven . 

Het mag er zijn praat er over en spreek  het uit . 

Het  helpt  je toch een stuk bij je  verwerkingsproces  .

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb deze week ook zo gedroomd over drank,
kende dat niet echt, werd er "raar"uit wakker,
maar nu ben ik er wel goed mee, t houdt me alert.
En wat ik verwerk in dromen hoef ik niet echt te weten,
ik heb wel genoeg vertrouwen in hoe de natuur werkt.
En het zal ook ergens goed voor zijn, ook al weet ik niet
precies bewust wat dit te betekenen had. Komt goed "schatje"
(ik heb Karvan Cevitam in de koelkast☺)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, ik ben geweest. Lastig, vertel maar waar u last van heeft? Ik blokkeerde behoorlijk moet ik zeggen. Heb dus netjes gevraagd om een verwijzing naar de psycholoog. Maar dat kan zomaar niet, moet toch echt eerst een paar keer naar haar toe. Ze voelt niet fijn voor mij. Je moet denk ik een vertrouwensband opbouwen met een hulpverlener, en niet vertel maar even waar je last van heb. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Soms moet  het ook groeien  om een vertrouwensband op te bouwen  .

Maar je kan ook  gelijk  aanvoelen  of het type  persoon je aanspreekt  of  niet  dan kan je het een kans geven maar zo moeilijk  dan.  

Heb  Het  met mijn  schema therapeut  voelde gelijk  niet  fijn niet  prettig en probeer  het een kans  te geven  maar tot nu toe .. 

Jammer  dat je geen  verwijzing  gelijk  kan krijgen  .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een klik is belangrijk. Soms kun je er niet over te praten en klap je dicht. Een eerste stap kan zijn dat je opschrijft waar je mee aan de slag wilt. Als het dan de tweede keer niet wil lukken terug naar je huisarts en naar een andere POH. Doen hoor! Het is belangrijk voor jou, voor mini. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...

Vandaag een half jaar alweer. Waar blijft de tijd? Je bent een vrolijke meid, lachen kan je als de beste. Je karaktertje wordt zichtbaar. Doorzetten, net zolang tot je om kon rollen. Nu doe je op je buik pogingen om vooruit te komen. Ook dat gaat lukken mini. Eten moest je even aan wennen, maar nu gaat alles erin. Als wij wat eten gaat je mondje open. Boos, als blijkt dat het niet voor jou is. Het bubbelbad vindt je geweldig. Als een prinses lig je te genieten in het water. Soms heerlijk ontspannen, dan weer de bubbels weg willen slaan en de grootste lol hebben. Voorlezen, zingen, je vindt het allemaal geweldig. Vooral als papa gekke stemmetjes opzet. Allebei genieten we nog van de borstvoeding, ons momentje. Al gaat de fles er ook prima in bij papa, als ik weg ben. Nooit gedacht dat ik zo intens van iemand zou houden. Op naar het volgende half jaar. Sta je dan al? Zet je voorzichtig je eerste stapjes langs de tafel? Ik hou van jou, tot de maan en weer terug! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...