Spring naar bijdragen

Onze h . kamer 29-4-2019


bolletje

Aanbevolen berichten

34 minuten geleden zei Kannietmeer:

ach Mike, zo te zien gaat het best goed, maar zijn de 'kleine' ongemakken van de ontwenning een trigger voor angst. Zou het ook kunnen dat de paniek /angst ook een reactie is van de afbouw, of voel je echt dat het begint bij de hartkloppingen die je angstig maken?
Als het echt getriggert wordt door de hartkloppingen denk ik dat je dat wel moet kunnen overwinnen. Natuurlijk makkelijk gezegd voor mij, omdat ik er geen angst voor had, dus... neem me maar niet kwalijk. Ik denk gewoon echt dat het wel te overwinnen is, dus ik hoop dat je psycholoog goede effectieve oefeningen voor je heeft om te laten zien dat het ook anders kan. Je hebt deze afbouw al doorstaan, dit kan je ook. Geloof maar in jezelf! Ik geloof ook in jou.

x Liz

Ik neem je sowieso niets kwalijk, integendeel. Ben erg blij met je lieve en hulpzame reacties. Ik heb de afgelopen tijd nog nooit zoveel nagedacht en gepraat over mijn situatie. En dat komt mede door jou.

Vorige week was ik meer angstig/paniekerig/verdrietig waarvan ik dacht dat het de ontwenningsverschijnselen waren. Sinds gisteren denk ik dat ik vooral angstig ben door de hartoverslagen. Het is dus momenteel

met de dag/week verschillend. Ik hoop ook dat het bezoek aan de psycholoog een beetje gaat helpen. Wordt pas mijn tweede bezoek ooit maar ga het voorlopig vol houden en een kans geven. 

Bedankt voor je vertrouwen..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...