Spring naar bijdragen

Zolpidem


Malie

Aanbevolen berichten

31 minuten geleden zei muurbloempje:

Geen dank, ik vind het belangrijk dat er ook positieve verhalen worden verteld als het afbouwen wel lukt. op internet las ik vooral alleen maar negatieve verhalen dat ik er zelf ook een hard hoofd in had...

Ik heb ongeveer 3 maanden lorazepam geslikt. Ben ook net gestopt. en ja wat is goed slapen... ik slaap geen 2uur op een dag meer. over het algemeen niet minder dan 4uur. denk gemiddeld 5 a 6 uur soms langer. zelfde als met lorazepam eigenlijk.

En ja ook jij komt er wel! natuurlijk gaat het bij de een makkelijker dan bij de ander. Weet zeker dat wanneer het allemaal beter gaat met je depressie en langzaam vertrouwen krijgt dat je ook zelfstandig kan slapen het veel makkelijker zal zijn.

 

Dankjewel voor je eerlijkheid en je vertrouwen, dat geeft me echt n beetje hoop!

op internet vind je inderdaad alleen maar horror verhalen.. daar wordt je moedeloos van.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

13 uur geleden zei muurbloempje:

@Kaida74 Tja dat was gelukkig niet mijn idee maar tijdens de opname vond de psychiater van daar het wel een goed idee... en ja nu ik even slecht/goed slaap met als zonder en geen zin heb om meer te slikken blijf ik gewoon zonder slapen.

Zo ging het bij mij ook bijna.... Mijn psychiater wilde me ook opnemen en om de 2 dagen een halve of hele tablet eraf. Ik zat op een véél hogere dosis dan jij. Ik heb er voor bedankt! Wilde niet tussen de junks zitten. En achteraf maar goed ook, want dan was het ook voor mij veel te snel gegaan... Mafkezen zijn het... Wel pillen voorschrijven, maar niet weten (of willen weten) wat de afkick met je doet als het te snel gaat. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Kaida74

dit was gelukkig geen afkickkliniek... Anders had ik ze ook wel vriendelijk bedankt... en ik had het ook alleen maar gedaan omdat er medische mensen bij waren maar ik had toen ook al het gevoel dat dat nooit goed zou zijn..

Ja voorschrijven van benzo's gaat zo gemakkelijk... kreeg ook geen voorlichting niks over wat benzo's waren. de liever niet elke dag en 2 - 4 weken gebruik wat nadrukkelijk op de bijsluiter staat... "Ja maar jij bent een uitzondering het is echt beter dat je het langer gebruikt" Je zou bijna denken dat ze een bonus krijgen voor elk persoon die benzo's gebruikt en blijft gebruiken

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...