Spring naar bijdragen

Ontwijnen


Geraldine

Aanbevolen berichten

18 minuten geleden zei Etty:

Ja, dat doet het zeker, is mijn ervaring. Wat merk je al?  Goede nachtrust, fris wakker?   Niet meer zo snel aankomen in gewicht?  Heb je al goed in kaart voor jezelf welke nadelen drinken voor jou heeft?   Zo kun je ook de voordelen opsporen.  Afwezigheid van nadelen kan ook een voordeel zijn,  alleen wordt dat zo snel vanzelfsprekend dat we het niet eens zien.  

 

Ik voel me nog steeds moe en duf. Slapen deed ik al heel erg goed, alleen zijn mijn dromen de laatste tijd leuker. Geen kater is natuurlijk de eerste winst! Ik zal er vanavond voor gaan zitten en een lijstje van voordelen in mijn dagboek schrijven! 

Fijne dag vandaag! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen, 

in mijn gedachten komt meteen: heerlijk Thailand: Thais eten mjum, mooie omgeving, cultuur snuffen, markjes bezoeken, tempeltjes en de natuur en stranden.... dat zou k niet door alcohol laten verpesten! ik heb totaal geen tips maar las inderdaad het: uitzitten en laten slijten van het gebruik. Dat vind ik bij mezelf toepasselijk! Soms werkt het invullen van andere activiteiten of een andere jou gewoon niet meer maar moet je het aangaan en kun je achteraf pas vertellen hoe GREAT het was zonder alcohol. Want dat is gewoon altijd beter dan incl kater en dronkenschap! Ik bekijk altijd mijn laatste etentjes: niet veel bijzonders met want kan geen maat houden! Het is niet lekker dat wijntje om de smaak van het eten aan te vullen, door het gebruik  herinner ik me weinig smaken :( 

ik hoop dat je wat voor keuze ook  onwijs geniet straks van he vakantie! 

 

bewerkt door Benerklaarmee
Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 minuten geleden zei Benerklaarmee:

in mijn gedachten komt meteen: heerlijk Thailand: Thais eten mjum, mooie omgeving, cultuur snuffen, markjes bezoeken, tempeltjes en de natuur en stranden....

Inderdaad Thailand heeft zo veel te bieden! Ik laat de Chang lekker staan deze keer :lol:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jongens ik ben vandaag officieel 1 maand 100% 0%!!!  Ik ben zo blij dat het me lukt! Ik begin me ook eindelijk wat fitter/energieker te voelen. Ook heb ik weer zin in nieuwe /andere dingetjes, ben ik weer een stuk optimistischer en ik geloof zowaar dat er een halve kilo af is. WOOHOO! En wat hou ik veel tijd over! Dat werkt allemaal erg motiverend. Fijne zondag allemaal :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat een boel lieve reacties :rolleyes: dankjewel allemaal! Ik heb sinds ik op dit forum kom echt het gevoel dat ik er niet alleen voor sta. :heart:

En wat een boel inzichten in 1 maand tijd... Op naar de volgende!! 

Welterusten allemaal en fijn dat ik jullie hier gevonden heb. Echt een enorme steun, ik hoop dat ik dat anderen ook kan geven. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

In de gratis supermarkt tijdschriften is het ook wijn, wijn, speciaalbier, wijn.... Hier zelfs wijnadvies bij diverse stamppotten... De tekst is onderhand langer dan het recept. Welke wijn drink je bij hete bliksem... Jongens gaat dit niet heel ver allemaal? Of valt het mij nu extra op en ben ik een zure ouwe taart aan het worden... :unsure:

P.S. Hete bliksem is wat mij betreft ook zonder wijn een slecht idee. :lol:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...