Spring naar bijdragen

Sober


Gast Sober

Aanbevolen berichten

  • 2 weeks later...

Hoi. Groetjes. Morgen weer oncoloog. Spannend. Weer. . Beetje lumc moe. .

Had vandaag fijne ontmoeting  met Vrienden. Dat is mooi. En lieve telefoontjes.  Godezijdank weten ze niet dat ik op een hondenrondje na tot 2 uur vanmiddag op bed lag. En naderhand rond 9 weer lag. Hoeft ook niet. Morgen zkh de oncoloog en donderdag uitslag. Zin in ziekenhuisrust. Effe niks ofzo...lijkt me jofel.  Maar ook heel dankbaar. . Slaap goed mensen. 

Dankbaar dat ik door mag.  De 4x kanker en EDS zitten me op het moment niet in de kouwe kleren.lig veel op bed. Veel pijn .doet ook geestelijk veel met mij. Droog staan is soms een klus .maar ik klaar de klus.. Maar ik haak ook wel weer wat  en puzzel wat en lees. Heb zelfs vandaag rondje (in de b uurt en " onder toezicht") gefietst op de elobike. Met hondemeisje trots voorop in de mand. Kleine. Hele kleine stapjes. Maar t zijn stapjes. 

 

bewerkt door Gast
En warrig maar droog
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vandaag onderzoeken. Donderdag weet ik meer. De rek is er beetje uit. Voel me lichamelijk een dweiltje al paar weken.maar ja. Komt vast wel weer. Mn forumnaam kon nu beter Somber zijn ipv Sober.:(

Maar dank voor jullie reacties.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Thanks. Was na ochtendje terug. Even lastig dat borstonderzoeken eigenlijk niet gewrnst waren te kort na longoperatie. Maar wat extra zware jongen erin gemikt qua pil na advies ha. Wat een fijne arts is dat. 

Lief mensen. Jullie support. Nu effe verder hier liggen lezen. Jaja. Lees je goed: liggen. Lui mens dus. Of zoals ze hier zeggen: " ik gaat effe legguh". :rolleyes:

 

bewerkt door Gast
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Klein updeetje:

Wat kreeg ik  een fijne berichten gisterrn. Ik heb twee maanden ziekenhuisvrij. Wauw.en Morgen staan er vier maanden. Ben ik erg blij mee. Ik hoef niet meer en wil niet meer.

Ik heb twee maanden ziekenhuisvrij. Wauw. Ben een nieuw  haakprojectje begonnen.  En vier maanden vrij. 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...