Spring naar bijdragen

Maandag 1 oktober 2018


Lars

Aanbevolen berichten

3 uur geleden zei jopie:

@Jannigje ik gun je anders, prettiger. 

Aan de andere kant: vertrouwen dat het beter wordt, voorbij gaat, moet wel ergens op gebaseerd zijn, waar zou je het anders vandaan moeten halen? Is het dan niet het zoveelste steentje wat "wel zogenaamd hoort, maar jij niet hebt"?. Vraag je niet zelfs dáármee dan al meer van jezelf dan je hebt?

 

Helemaal waar @jopie, ik heb het ook niet meer. Ik doe van alles, probeer van alles, maar ik voel me niet beter. Maar als ik dat hardop zeg krijg ik steevast de reactie: “ja maar je moet “natuurlijk(?)” wel vertrouwen houden!!. Het voelt vaak alsof het dan mijn eigen schuld is dat ik me niet beter voel omdat ik geen vertrouwen meer heb in verbetering.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Etty en LadyJane, wat grappig dat jullie daar ook geweest zijn! Wat een heerlijke plek, he? Zijn jullie ook naar het heiligdom vd koeien geweest? Daar heb ik een maand gewerkt. Ook geen alcohol daar, dat scheelt ook. Ook geen koffie trouwens, dus mijn enige kostenpost daar was elke ochtend een kop koffie in het dorp :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ecolonie ben ik dan weer geweest... 

(gelukkig ken ik ook een plek:-)

Mhmmmm, dat je ‘natuurlijk’ vertrouwen moet houden. Begrijp ik ook niet. En ik ben als de dood om mijn AD af te bouwen. Juist om die reden. 

Een vriendin van mij was heel ziek (kanker ) en kon ook zoooooo boos worden als mensen zeiden ;’ je moet wel vechten/positief blijven’. Alsof het niet beter worden haar schuld was. Grom.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 1-10-2018 om 17:58 zei Lika:

Ecolonie ben ik dan weer geweest... 

(gelukkig ken ik ook een plek:-)

 

Heej Lika, ik ben maar eens even op zoek gegaan naar het door jou genoemde Ecolonie. Top! Ik zag dat ze op zoek zijn naar een leerling kaasmaker, iets dat ik al een tijdje op mijn verlanglijstje heb staan :). Ik heb ze een mailtje gestuurd en ik ben van harte welkom! Dan doe ik de theoriecursus Kaasmeester er direct bij. Zin in, nu nog plannen :). Bedankt voor je tip!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...