Spring naar bijdragen

2 keer op rij alles verpest


Dillan

Aanbevolen berichten

hoi luitjes, ik weet niet of mensen hier nog actief op zijn, zo niet kan ik het in ieder geval even van mij afschrijven..

ik ben nu 25 jaar... en bij mij begon het gokken al vroeg, om spelletjes, bij mijn mams in de kroeg toen ik klein was trok het me al enorm.. 

tot 2 jaar geleden had ik een relatie. een meisje die erachter is gekomen tussen al mijn leugens en bedrog door dat ik gokte... ipv weg te gaan schakelde we instanties is.. de Breijder, Gamblers Anonymous, psycholoog e.d. 

die tijd had ik van diverse mensen veel geld geleend en driekwart van mijn salaris ging op.. het kwam toch wel goed in mijn opinie.

met de hulp van alle mensen toen om me heen, de vader van mijn toenmalige vriendin heb ik weer grip gekregen op mijn financien, hoelang ik ook gestopt was. meeting na meeting, de kriebels van het balletje en de kasten bleven.

maargoed.. zeker 8 maanden niet gegokt, ik had gewonnen dacht ik maar niet leek minder waar..

ik vocht nog iedere dag, zo erg dat ik het destijds uitmaakte met mijn vrienden, ondanks haar hulp was ik niet happy.

kort daarna kreeg ik een nieuwe relatie, een meid waar ik helemaal gek op was vanaf de 1e dag, maar.... vertrouwen door een andere meid al gauw verpest.. nu zijn we ongeveer 2 jaar samen al. ze is er altijd geweest en heeft onwijs veel leugentjes van mij gepikt..

ik gokte al weer ongeveer een jaar, heb een relatief hoog inkomen dus het viel op een paar rare puntjes niet heel erg op.. ik rolde er steeds dieper in. online gokken, sportweddenschappen, casinos het hield niet op en de bedragen werden ook steeds forser, ik heb een eigen bedrijf en verdien 1400 per week.. buiten mijn vaste lasten ging bijna alles op aan gokken, en ik heb daar zeker nog 5 a 6000 euro aan bijgeleend, van mensen die trots op me waren dat ik er de 1e keer mee gestopt was en die ik toen ook  heb misbruikt voor geld.. al die tijd gedacht dat het wel goed kwam, maar niets is minder waar.. ik ben betrapt op mijn leugens, mijn vriendin vertrouwt mij totaal niet meer maar cijfert zichzelf weg om er voor mij te zijn nu ik op miij zwakst en kwetsbaarst ben.. het doet me pijn en ik schaam me, diep.. voor iedereen tegen wie ik de schijn hoog hield, en voor iedereen die in me geloofde...

het gaat een zware tijd worden, ik zal weer volgas met de AG meetings mee en naar de breijder.. mijn financien zijn uit handen gegeven en ik geef mijzelf weekgeld.. 

dit is precies wat er in mijn vorige relatie ook gebeurde, de geschiedenis herhaalt zich nu..

hopelijk ben ik dit keer sterk genoeg om me te bewijzen aan de gene die van mij houden..

bedankt voor jullie tijd!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Cleo66:

Hey Dillan welkom, ik ben geen gokker , maar ben actief op het forum alcohol de baas . Helaas heb ik moeten constateren dat het hier relatief rustig is , terwijl jullie ook spartelen om het hoofd boven water te houden en toe moeten geven dat het verslavingsmonster genadeloos heeft toegeslagen . Want in principe is iedere verslaving hetzelfde . Het geeft je in het begin euforie, zelfvertrouwen, ontspanning etcetera , totdat het zich genadeloos tegen je keert en het juist gevoelens van schaamte , schuld en waardeloosheid aanwakkert . Alles om je heen word verwoest, het vertrouwen , je relatie , alles en nog wil je blijven geloven dat het je juist brengt wat het in het begin deed. En heel soms doet het monster dat ook , om je verslaafd te houden en in zijn greep . 

Wil je ervan af , dan zal je een besluit moeten nemen en geen poging . Geen achterdeurtjes, ga niet in onderhandeling met het monster. Wees lief voor jezelf, beloon jezelf . Alles IS geoorloofd , maar ga niet gokken of gebruiken . Behandel jezelf zoals je je beste vriend zou behandelen.  Je bent nog jong, de wereld ligt aan je voeten . Schouders eronder en moedig voorwaarts.  Gun jezelf een vrij leven , zonder verslavingen.  

Succes 

.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

42 minuten geleden zei Cleo66:

Je moet heel erg goed in je oren knopen hoe je je nu voelt.  Zodat straks als alles weer een beetje op de rit is je niet weer onderuit gaat . Dit is herkenbaar hoor.  Het monster houd zich even gedeisd . Hij wil zo lang mogelijk van je profiteren dus rekt hij het zo lang mogelijk uit . Die slaat dan dus weer toe . En dan moet je even terugdenken aan dit gevoel , dat wil je nooit meer . Dus klap je meteen se deur dicht recht in zijn gezicht.  

Wees nu niet te streng voor jezelf , doe alsof je je eigen beste vriend bent, die ga je ook niet de hele dag af staan kammen wat hij allemaal verkeerd doet . 

Kom op man, you can do this 

je hebt ook gelijk hierin, het is een gevoel wat zal slijten.. het komt doordat ik iedereen persoonlijk heb gesproken die ik meetrok en daarin eerlijk geweest met hoe of wat... en de teleurstelling ske je hoord of voelt die blijft wel even hangen.. maar bedankt voor je oppeppende woorden man! ik zal hier af en toe nog wat postsn qua voortgaan...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...