Spring naar bijdragen

Te ver gegaan


Extranaut

Aanbevolen berichten

Jij bent toch blij met invloeden uit andere landen?

wel hier nam een staatsgreep plaats waarmee ze quota voor Palestijnen verhoogde. Vlamingen zullen die globalisten afvechten net zoals we ons losrukte van Nederland. Uiteindelijk komt er een nieuw beleid waardoor migranten Vlaanderen ontvluchten richting jullie Rutte.

Succes ermee :) Wij stemmen alleszins voor 40% rechts en na deze staatsgreep zal het boven de 55% tikken. De migrant zal jullie land bewonderen terwijl Vlaanderen ervoor zal zorgen dat anti semitisme nooit meer plaats krijgt.

vlakaf: moslims zijn Jodenhaters en al zeker Palestijnen. Ze zijn niet eens vluchteling omdat Israël geen burgerdoelwitten aanvalt. Hamas doet dat wel 

Succes met uw migrantenliefde, wij beschermen verder wat ons lief is.

Editje omdat het erbij hoort: we are Legion. We do not forget, do not forgive.

bewerkt door Extranaut
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou, ik ben zeker blij met positieve invloeden van andere landen! Maar dat wil nog niet zeggen dat ik jodenhaters of wat voor haters dan ook graag naar Nederland zie komen! 

Misschien moeten we alle haters met elkaar naar een eilandje in een oceaan verbannen, dat zal ze leren, de sukkels ;). Dan wordt het in onze kleine landjes meteen een stuk gezelliger.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zie mijn psychiater pas terug in februari. Kan altijd wel voorschriftjes ophalen. Maar ga tot dan toch nog eens zonder iets proberen. 

Social media-af en God-aan werkt voorlopig goed. Maar heb me wel danig ziek geïntoxiceerd. Rock bottom afgelopen week. Ik voel dat vergif nog in mijn lijf. Ik moet echt volharden in triggers vermijden en de genade wat meer toepassen. 

De wereld is ziek, maar ze mag mij niet verder verzieken.

"Be the change you want to see in the world."

Romeinen 12:2  Do not conform to the pattern of this world,but be transformed by the renewing of your mind. Then you will be able to test and approve what God’s will is—his good, pleasing and perfect will

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wie zegt dn dat ik dat niet doe? Mijn vriendin gaat zelfs soms mee naar de kerkdienst. Zeker nu met de aankomende kerstperiode.  Ook zullen de kinderen zondagschool krijgen en christelijk gevormd worden. 

As for me, in my house we will serve the Lord. Joshua/Jozua 24:15

Ik hoop dat ik nooit uit deze geloofsbelijdenis stap, God is de redding. 

Mijn kinderen zijn hier maar 4x per maand maar kga nu terug kunnen autorijden als ik nuchter word dus zou ze dan vele meer zien. Kerstvakantie is volgeboekt met het Anne Frank museum en binnenspeeltuinen, familiefeest met hun neefje en mijn aanstaande schoonouders. 

Ik vind dat wel heel vooroordelend hoor Klaas. Ik heb mijn fouten, maar doe er alles aan die te beteren. Mijn kinderen komen niets tekort eens ze hier zijn en ik kom net van een avondterras met mijn lief waar ik camillethee nam. En straks ¶¶¶¶ ik haar de muur op! 

Buh man! 

bewerkt door Extranaut
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Laat maar, ik keer u mijn linkerwang...

Ik ben altijd gelovig geweest, dit is mezelf en het is net omdat mensen me daar altijd mee bespotten in het verleden dat ik naar andere middelen keerde. 

Ik zei dit hier al eerder. Het is mis beginnen gaan toen ik uit mijn geloof stapte. Laat me nu eens mezelf zijn en thuiskomen. For heavens sake! 

Lo and behold, CREATION, intelligent design! 

 

bewerkt door Extranaut
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Weet Klaas, mijn geloof is geen vlucht, dat helpt mij echt en al mijn dierbaren zijn daar getuigen van. Ik ga er nu 100% voor gaan in full armor. Mijn demonen afvechten tot ik volledig christelijk gevormd ben is de missie. En daarin wordt er wel streng op gehamerd goed voor je familie te zorgen. Heel streng zelfs.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 minuten geleden zei Klaas170:

Klopt! Net als velen tracht ik u in de realiteit te verheffen, daar heeft u echter geen ENKELE goesting naar.

 

Dictator Klaas. Wat is de realiteit? Dat leven uit niets ontstaan is? Dat is de uwe en dat geloof noch wil ik.

Gelukkig kan ik in mijn realiteit mezelf nu zijn en steunen de mensen rond mij mijn vormsel. 

Ja ik heb slechte periodes. Maar de realiteit is ook dat ik in het ASS spectrum leef en bi polair geaard ben. Jaren therapie, maar niets kan me omkeren als DE BIJBEL.

Jij wilt niet dat ik mezelf ben, jij wilt me conditioneren op iets dat nooit werkte voor me waardoor ik uiteindelijk wel terug zal dwalen. Wij hadden een leuke dag in de stad, ik lees U en heb meer nicotine dan ooit nodig, laat zijn man. Je hoeft niets voor me te doen. Laat dat maar over aan mijn God, mijn dierbaren en de dominee. Waarvoor dank!

bewerkt door Extranaut
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank je Bor :)

Eigenlijk ook maar goed dat ik mijn geloof heb. Stel je eens voor als ik dit alleen moest dragen of constant op haar moest leunen? Neen zij heeft ook nog haar leven, persoonlijkheid, en ook haar zwaktes waar ze voor bij mij kan komen leunen. Maar ik moet dan wel mezelf zijn of ik kan haar niet bijstaan op die dagen. Ik ben vorige weken diep gevallen en ik geloof dat God mijn leven voor het betere omdraait. Neen, ik weet dat omdat het ook als echt aanvoelt. Maar door wantrouwen en toe te geven aan politieke ideologie was ik gevallen.

Vandaag nog eens gaan kijken naar een nieuw bakje om te aquascapen en thee drinken. :) 

Vandaag nemen we opnieuw de eerste niet. 

bewerkt door Extranaut
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben de eerste mijn fouten toe te geven eens ik bij mijn zinnen kom en ik vind niet dat hij een punt heeft. Mijn geloof is geen vlucht maar mijn redding. Je kan niet zeggen “wees jezelf” tegen mij op dan mijn geloof aan te vallen. En al zeker niet naar een realiteit begeleiden die hij zelf als persoon niet uit filteren kan wegens zijn prikkels. Niet dat dit een oordeel of feit is, het is mijn mening op wat ik over hem las. Ik heb hem nooit hiertoe gevraagd en ik hou mijn geloof gescheiden van de andere topics. Ik toon alleen in het mijne dat het echt werkt en helpt.

Anyway, gisteren met een vriend afgesproken waar we altijd iets gaan drinken. Mijn rekening was nooit zo weinig lol. Hij dronk alcohol en wij thee, cola, tomatensap en ik sloot af met 2 alcoholvrije Jupilers. Onderweg naar huis zei ik tegen mijn vriendin hoe hard mensen veranderen na alcohol en dat het toch maar een vreemde uitwerking heeft. Omdat ik ‘s avonds nog met hem online gamede en daartoe was hij niet meer in staat. Zijn muziek, gejank en gezeur stoorde me. Zei mijn vriendin: snap je nu wat ik al die tijd met jou memaakte? En ja ik snap het nu, ik heb het van de andere kant mogen zien. Ik wil zo laag nooit meer vallen. 

We zijn nu bezig in ons leven iets te zoeken waardoor we meer zekerheid kunnen verwerven, en hebben al een creatief idee om te patenteren. Mijn creativiteit neemt over en de bal is aan het rollen. We spreken al over patenteren en dergelijke :) Bijna vakantie en de 2e week heb ik de kids. We gaan niets dan leuke dingen doen.

Ik heb fouten, en kan een mening best aan, maar vooroordelen die nergens op slaan? Neen daar heb ik niets aan. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Thanks Patries. We nemen dat idee wel serieus. Het is een gezelschapspel en moeten niet veel investeren behalve tijd. Wat ik heb :) en niet veel geld ook dus komt goed uit lol... Nu maar hopen dat er nog markt voor is met al die apps tegenwoordig. 

Alleszins, de beste wensen iedereen. Ik heb nog steeds niet gedronken maar wel wat verdampt. Het was gek na een lange tijd. Ik kreeg zoveel honger dat ik me ziek at en begon oversociaal te spreken alsof ik niet beperkt was. Mijn lief en ik hebben mij zo lang gemist, dat deed ons echt goed, terug nauwe verbondenheid in plaats van lust en miserie :)

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Kei nuchter :) de laatste keer dat ik hier en thuis op mijn bek ging was letterlijk de laatste druppel. Iets wat ik nooit zal vergeten, ik heb een dikke week van die oxapezam afgezien. Mijn relatie gaat ook veel beter :)

Het enige wat ik liggen heb is een voorschriftje depakine, in geval van....

Mahja, ik verdamp wel eens een topje hoor, anders mis ik perspectief en kan ik misantropisch tekeer met de realiteit en politiek omgaan. Soms moet de druk eraf, maar ik denk dat we veilig kunnen stellen dat ik een enorme afkeer gekregen heb van zaken die me vernietigen. Leven met de armen open, so help me God.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 months later...

Hey mensen, ik heb wat achter de schermen vernomen? Laat me u zweren op al wat me lief is dat ik geen dubbel account gebruik. Deze nickname is mij te heilig en ik blijf gewoon onder dit account verantwoordelijkheid nemen voor wat ik schrijf.

Blijkbaar wel iets gemist?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei bumperjim:

Aren't we all ;) 

Ik krijg toch stilletjes aan de indruk dat dit voor de meesten makkelijker verloopt dan bij mij. Zo beïnvloedbaar dat het nieuws harder aankomt dan gewoon... maarja wat kunde er aan doen behalve thuis blijven en die confrontatie niet opzoeken? Ik leef nog steeds in isolatie en kan enkel alles opzij schuiven als ik het allemaal wat vertraag .... 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...