Spring naar bijdragen

Vrijdag 24 augustus 2018


Lika

Aanbevolen berichten

Klaar. Zit al bij strandtent te wapperen in de wind, want tent is nog dicht .

Jongste had traditiegetrouw de inpak en wegga-instort. Ze groeit er wel overheen. Alhoewel.... ik heb het ook nog een beetje. Maar gaat steeds beter!

nu hebben we NOG een week. Leuk, maar het voelt ook alsof het ongehoord veel is. Nou ja. Ga gewoon kijken of ik het toch kan. De vierde week vrij. Derde week weg. Roetsj…

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dagpact:

Nietmeer

Antoinnette

Françoise

IJsvogel

Haha, nou ben benieuwd hoelang we dit vol gaan houden met die kleurtjes. Nu achter laptop dus dan gaat het nog maar het is zeker niet makkelijker :lol::P.

Herfst, ik hou ervan maar toch weer niet omdat er daarna weer winter komt. Maar of ik één vast weertype het hele jaar nou prettig zou vinden.... Dan zijn de seizoenen toch wel weer mooi.

 

bewerkt door IJsvogel
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het was alleen maar een voorstel van iemand om het in kleur te zetten zodat het meer opvalt. Vandaar dat ik dat deed vandaag, even uitproberen kan geen kwaad toch? Het is ook geen verplichting, als het niet lukt zet je gewoon jezelf in zwart is ook prima. Persoonlijk maakt het mij niet zoveel uit. Zeker geen reden voor mij om aan de drank te gaan!;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het kan ook simpeler. Om het dagpact er een beetje uit laten springen is het wel voldoende om alleen de titel vet te maken. Dat kan ook op je mobiel door op de button B van Bold te drukken. Misschien iets voor morgen?

bewerkt door Bob
Link naar opmerking
Deel via andere websites

16 minuten geleden zei Bor:

Nee. Een oplettende of iemand die mij een beetje kent ziet dat ik kwaad was, dat ik in de slachtoffer rol schoot en zelfs al iemand uitgezocht had om het buiten mezelf te leggen en ook hulp hoefde ik niet. 

Deze is wel heel oud voor mij. Toch zag ik hem zelf even niet. Nu wel, dus geeft niet. Bor moet zelf op blijven letten ipv wijzen naar de ander. 

Ik ga de wasmachine maar eens leeghalen -_-

Daar hoefde je niet zo voor op te letten om te zien dat je kwaad was... en hulp hoefde je ook niet, dus wijselijk m'n 'mond' maar gehouden. ;)
't Was of ik mezelf zo zag. Fijn dat je d'r zelf weer 'uitgekomen' bent. :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik kreeg een gratis groepsles aangeboden in de fitness. 

Ik heb me verschrikkelijk geërgerd.  Diene lesgever liep constant mee te kelen met de muziek door zijn microfoontje. Zeggen ze dat ik niet kan zingen. Tegen t einde had ik zin om zo een gewichtje tegen zijnen bol te slaan. Daar zou ie wel een ander liedje door zingen

Geen groepslessen voor Fleurtje. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...