Spring naar bijdragen

Hoi


SophieS

Aanbevolen berichten

  • 2 weeks later...

Gaat heel goed. Kan mij goed beheersen. Kom weinig langs hier want het is heel druk thuis. Maar ik wou het toch even laten weten. 

Hoop dat het met jullie allemaal ook goed gaat. Veel lezen over verslavingen helpt trouwens ook heel goed. 

Man gaat ook heel goed met medicijnen. Hij heeft geen bijwerkingen en de angst dat hij ziek word maakt dat hij er gewoon niet meer mee bezig is. We kregen een uitnodiging voor een groot feest waar we elk jaar heen gaan. Ik was heel benieuwd of hij dan zou gaan vragen of hij even kon stoppen met de pillen of niet wou gaan. Maar hij heeft gewoon ons opgegeven. Hij wil gaan en niets drinken # zo trots op hem! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Beter, ja gaat echt goed. Ik was dus gelukkig niet zover heen als waar ik soms wel bang voor was. Het is echt meer een gewoonte dan een verslaving. Met roken ging het heel anders. 

Ik ben wat afgevallen, slaap nog steeds af en aan wel goed, niet goed maar dat is al van kinds af aan. Ik voel me in de ochtend wel een stuk frisser. 

Hoop dat het met de andere ook goed gaat! Lees hier weinig omdat ook niet te veel online meer wil zitten. Boeken lezen en meer naar buiten. Sport ook weer! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...