Spring naar bijdragen

On and on #gaathetooitbeteren


PanicGirl

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik stel me hier even voor ( ben wat in paniek en hopeloos ).

Ik ben afhankelijk van xanax retard. Ik ben 40 en wil mn leven beteren na jarenlang gestruggle met burnout en paniekstoornis, een moeilijke scheiding en een verschrikkelijke relatiebreuk ( waar ik nog steeds niet over ben ), en 2 fulltime jobs gecombineerd. 

Ik heb tot wel 4 mg X retard genomen en ben nu in dagtherapie "schema". Daarvoor had ik een tweetal jaar geleden op 5 weken tijd volledig afgebouwd maar was er na ontslag meteen weer aan begonnen omdat ik geen nazorg aangeboden kreeg en ik op een wachtlijst van 1 jaar stond en tich terug moest kunnen functioneren.

Nu, die Xanax heb ik genomen om te overleven, om te presteren, maar het deed zn "werk" niet meer en ik stond voor de keuze om ofwel meer te nemen (=neen dus), of er mee te kappen en weer eens in therapie te gaan. 

Ik koos voor het tweede. Ik ben nu op 3 weken tijd van 2 mg naar 1 mg gegaan. Het is best heftig. Wie heeft hier ervaring mee en een positief resultaat uit kunnen halen nadien? Mn lichaam is zo gespannen en naar her schijnt geeft Xanax juist angsten na lang gebruik ( 4 j bij mij, maar in het begin enkel situationeel). 

Wat zijn waves en windows?

Kan he echt wel normaal functioneren nadien? Mn AD werd eerst opgehoogd en ik krijg in totaal 10 weken van de 6 maand therapie de tijd om volledig af te bouwen... maar het voelt soms zooo k## dat ik dan al mn motivatie kwijt geraak en gewoon wil stoppen met stoppen.

Maar dat doe ik niet... heb wel de indruk of ben erg bang dat ik compleet geschift ga worden, psychotisch of nooit meer ga kunnen functioneren... 

#help 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...