Spring naar bijdragen

Nu is het oprecht klaar!


Dred1

Aanbevolen berichten

Dankjewel voor je reactie Timberland! Ik was 3 weken op reis, vandaar dat ik niet kon reageren. Ik heb rond de €2000 aan dat stomme spelletje uitgegeven maar weet je, ik heb de app verwijderd en al een maand niks meer uitgegeven eraan. 
 

Ik weet dat dit een verborgen terugval is maar weet je ik ga me focussen op het positieve, ik ben al 1 jaar niet meer in een casino geweest en ik heb over het algemeen over 2022 zoveel geld bespaard! schouders eronder en ik ga weer dapper door! Het gaat me lukken nog langer gokvrij te leven! Gokken is waardeloos en ik heb het definitief achter me gelaten!:) hoe is het met jou Timberland? Ik heb vaak stilletjes al jouw verhalen gelezen. Je eerste bericht van 2016 zelfs nog. Hoe lang ben jij nu al gokvrij en gelukkig aan het leven? Zet hem op topper! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 8 months later...

Hi @Timberland! Leuk dat je nog aan me dacht haha. 
 

Aan mijn kant gaat alles gelukkig goed, zelfs geweldig te noemen eigenlijk. Ik ben nu al een hele tijd gokvrij, eigenlijk geen idee hoe lang inmiddels. Ik ben nog wel altijd voorzichtig, maar heb het wel in grote lijnen losgelaten moet ik zeggen. Ik kreeg ineens een mailtje van je reactie, toen bedacht ik me weer dat het ooit een groot deel van mijn leven uitmaakte. Toch wel stiekem zo’n 12 jaar gegokt. Ik ben vrij vergeetachtig, dat maakt het loslaten van gokken en eerdere verliezen ook een stuk makkelijker haha :)

Er gaan wel vele nieuwe werelden open, na zo’n nare verslindende verslaving. Je leert vele dingen waarderen, en veel dingen zijn mogelijk waar ik voorheen alleen maar van kon dromen. Inmiddels een eigen huisje, zakelijk ook heerlijk aan het groeien en toevallig vrijdag een bezichtiging voor een nieuw zakelijk pand. Alle energie en mindgames die vroeger naar het gokken gingen, kan ik op zakelijk vlak goed gebruiken. Wel grappig, het geeft wel een soortgelijke voldoening als er wat flinke sales zijn, alsof er een jackpot valt :-)) Zodoende haal ik daar vrij veel voldoening uit en probeer zeker om de 3 maanden even een vliegtuigje te pakken om mijn geest en lichaam wat rust te geven. 

Al met al niets te klagen, gezond, dankbaar en positief. De wereld is zo slecht nog niet! 

Hoe gaat het hier met jou en de rest? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...